Otrolig helg!

Äntligen är min sex dagars arbetsvecka över, det som bara skulle vara helgjobb blev helt plötsligt liite mer men det känns faktiskt hur skönt som helst. Då gjorde det inte alls mycket att jag gick upp halv ett i morse(?)
Nattjobb både lördag och söndag så det blev lugnt hela helgen. I fredags bakade jag först bullar här hemma som blev otroligt goda trots att jag inte hade någon kavel, inte visste jag att man var tvungen att ha det också! Men det gick så bra så.
Fredagskvällen var det mys hemma hos Veronica, där bjöds det på hamburgare och pommes frites, Let´s Dance finalen där Magnus vann med hela mitt hjärta!  Tyckte det var helt rätt. Vi mös med chips och dip och tittde vidare på TV! Väldigt skönt var det att bara ligga i soffan och prata!
vaknade upp till en snöig lördag helt ovetande om att jag skulle få åka in till Kumla i 4 timmar. Var nämligen så att killarna hade en match kvar, utan någon som kunde köra in. Så självklart tog jag på mig mina bästa hockeykläder och körde. Fick först sitta med i omklädningsrummet i en timme där de hade väldigt roligt må jag tro, spela spel och tvistade till  Let´s Twist again! Gick sedan upp till cafeterian för att se matchen. Måste erkänna att jag läste mer i tidningen och tittade på tv mer än vad jag såg på matchen.
Fick åka direkt till jobbet och ladda inför natten.
Klockan 20.30, släckte vi ner och var med i Earth Hour. Vi tyckte det var riktigt mysigt och skulle gärna vilja ha det så fler gånger i månaden.  Är endå ganska besviken på Sverige och på Karlskoga. Har sett att det inte alls var mycket där det var svart. Jag trodde att det var fler än Max som var miljömedvetna, kanske inte?
Återigen nattjobb igår, och det gick segt,otroligt segt. var inte alls mycket att göra. vi hängde mest!

Idag har vi fått skattebrev och jag måste säga att jag inte hade en aning om det här. Men det känns riktigt riktigt skönt att få tillbaka en del pengar:) Har även varit nere på banken och växlat in pengar, varit hemma hos Mamma och håller på att tvättar. Ska snart börja med maten, idag får vi Fiskpinnar och mos, Carl är iväg och tränar med Bofors, har redan börjat försäsongen (?) Förstår inte att de orkar!
Ikväll blir det träning med Christine, vi ska ha nyttighetsvecka denna vecka. Hoppas det går hela vägen:)

Lördag

Idag är det Lördag, inte vilken lördag som helst utan Robinson-Lördag! Dags att se om det är något att ha efter många års uppehål! Läste om det i tidningen och det såg faktiskt riktigt hemskt ut! Det är värt en titt, frågan är bara om jag får titta på det här hemma ikväll eller om det är hockey på vår tv, det märks väl helt enkelt!
Idag eller imorse kom carls föräldrar hit och skulle hjälpa oss med bänkskivorna som stått där så länge utan något har hänt, så nu var det äntligen dags. Men det var ju inte bara, nej det tog sin lilla tid och vi har fortfarande inte fått dit dom. Men det hoppas jag vi kan fixa imorgon!
Igår var tanken att vi skulle sitta hemma och vara barnvakt, men carl tog med sig Lucas till spelkväll hos Backman och jag tog med mig ett leende och gick till Stina som bjöd på vin och gamla minnen. Tur att vi tog oss i kragen och avslutade där, våra vinkvällar kan annars sluta väldigt illa, men vi har förhoppningsvis vuxit ifrån det där;)

Är nyss hemkommen från en fika med Sandra Jennie och Evelina, det var en trevlig pratstund i barstolarna på som hemma! Tog oss en titt på stan och kom överfund om att det snart är dags att inhandla vårkläderna innan allt försvinner. Nästa månad kanske?
Nu ska jag göra ett ryck och städa upp här efter all  sågning och barnlek, kan vara skönt för Carl att komma hem efter en vinst förhoppningsvis och ha ett fint hem:)

Tack!

Vilken härlig dag!

Det var en tung dag på Geijers förskola igår. De ringde från vikareiantällningen vid halv åtta igår morse och undrade om jag kunde örja jobba klockan 8, självklart tackade jag ja utan en aning om vad klockan var. Blev väldigt stressad när jag såg att jag bara hade tjugo minuter på mig! Det var bara att slänga i sig frukost och gå iväg, det visade sig att jag skulle vikariera tillsamans med min gamla förskolelärare. Ganksa skumt att hon kände igen mig. Träffade på nästan alla mina gamla lärare och alla kom ihåg mig, kändes skumt att gå i de där lokalerna igen, det trodde jag aldrig!
Jobbade iallafall tll klockan 16 och gick sedan hem och la mig och sov i dryga tre timmar! Jag var helt slutkörd efter en dag med 26 sexåringar! Jag fattar inte hur dom står ut, jag ska nog inte bli förskolelärare iallafall!

Idag har det varit en riktigt fin dag, satt faktiskt tillockmed ute i solen på balkongen en stund i förmiddags. Vid halv två kom jimmy och plockade upp mig för en fika på som hemma! Det var trevligt att sitta där och titta på folk och bara slappna av! Vi åkte sen ner till sjön för en strandpromenad, vi blev chockade över vad vi såg, massor av träd som var nersågade, golfbanan var borttagen och ett hus fattades. Vi kände knappt igen oss i den lilla staden! Som sagt, chockerande!
Klockan fyra väntade jobb tillsammans med Sofie, Hannah och Christine,det var riktigt kul att jobba idag! Inget som gick rätt men endå gick allt bra.
Tog mig en promenad hem och väl hemma väntade god kycklingwok, har tittat lite på arga snickaren och just nu är det hockey på tv ännu en gång!

Det är redan torsdag imorgon och snart väntar ännu en helg, det går sjukt fort nu. Vet faktist inte vad som väntar denna helg, ska träffa Sandra på Fredag och jobb på söndag, lördagen är än så länge blank!

Ge mig vår!!

facebooka

Jag hade ju tänkte lägga upp bilder från restaurangshowen men ni får faktiskt titta på dom på facebook istället:)
Var ute på en promenad förut, var riktigt skönt, trist bara met detta gråa väder! Det har ju nästan regnat ute idag, men det är iofs bra det med, då försvinner snön:)
Stanna förbi vid konsum och inhandlade lite till maten, det blev en riktigt god middag framför hockeyn och även fast jag verkligen inte ville se hockeyn, carl gick till tomas för att se så sitter jag ändå framför matchen just nu! Kan vara för att det inte finns så mycket annat att se, eller så är det för att kunna hänga med i snacket? Jag vet inte!?
Ska vänta in Carl nu snart sen ska vi göra smoothies och mysa:)

Imorgon är det tisdag, får jag inget jobb imorgon ska jag ta mig en morgonpromenad för att sedan sätta mig och plugga på jobbet! Snart dags för uppsrivning och jag vill verkligen vara förbered, jag tror dom räknar med mig!
Som sagt, match nu!


vilken Expert!

Idag har mycket gjort mig besviken, först och främst mig själv som tog fel på dagarna och missade vikariejobbet. Hoppas på att dom ringer imorgon igen! Inte nog med det. jag tog mig i kragen och skulle gå ner till expert för att hämta ut en film som jag lämnat in, för över ett år sedan. Jag gick in och förklarade att de skulle ha hört av sig till mig när filmen var klar, men de hade inte hört av sig och nu fann jag lappen igen och tänkte hämta ut det!
De letade i en kvart kanske för att sedan säga att det inte finns kvar, att dom slängt det! Och de fick ju inte det till att det var deras fel, utan det var mitt fel som väntade på att de skulle höra av sig! Det var mycket roliga minnen på det där bandet, blandannat vår melodifestival som vi anordnade i sexan! Mycket synd måste jag säga!
Det var iallafall en trevlig fika jag fick med Virre trots dessa missöden!
Nu ska jag ta en promenad sen hem och laga lax, ska bli gott!

15/3

Så var det söndag igen, en skön söndag med sol och innebandy. Ja, vi var faktiskt iväg och tränade innebandy idag. Det är ju så att MAX har en årlig turnering som vi ska vara med i så det är dags att spetsa sina innebandyskills nu!
Restaurangshowen igår, var en trevlig tillställning med machaller och röda mattan. När vi kom in möttes vi av Pippi Långstrump och Marilyn Monroe. Fina konstverk och en hel del fotoblixter, jag tror att man skulle ha känslan av att vara på Oscarsgala, det var faktiskt lite roligt påhitt! Väl inne i "festsalen" var det fint uppdukat med oscarsstatyeter och filmremsor på borden. Vi blev visade till våra platser och det var faktiskt riktigt bra VIP platser, vi satt och småminglade och smuttade på våran dryck till showen började.
Måste säga att jag blev lite besviken på årets show, tyckte faktiskt det var bättre förra året, och inte bara för att vi var med då utan själva showen var bättre. Årets tema gick i filmens och TV-seriernas tecken och jag hade förväntat mig låtar som Grease Lightning och en och annan Moulin Rouge låt, kanske en del theme låtar men istället var det låtar som Sahara Hotnights Cheek to Cheek, Gyllene Tiders leva livet och Roger Pontares när vindarna viskar mitt namn, Jag undrar vilken film eller serie de har varit med i!? Visst det var en del låtar som riktigt passade in men som sagt, vissa kunde man ha hoppat över!
För övrigt var showen jätte bra, jätte bra av serveringen och det var fint gjort. Kul att träffa gammalt folk och helt okej mat! Bilder kommer!

När det hade tagit slut, begav vi oss, jag och robin till hannah som hade en liten tillställning. Trodde det skulle varit mer bekant folk men det var bra ändå! Självklart blev det ett besök på karlskogas höjdpunkt för att sedan avsluta på MAX!

Det har varit en bra helg, och den här gången ska jag ge mig fan på att hålla upp ett tag. Man ska sluta när man är på topp och det ska jag allt försöka göra nu!
Innebandyn idag var faktiskt kul, det var riktigt jobbigt vissa gånger, bland annat när Julia mosade in mig i hörnet och jag blev stående där ett bra tag! Men det var kul och det ska bli otroligt roligt att åka till Bollnäs för lite match.

Imorgon är det en ledig måndag och jag undrar hur jag ska lägga upp dagen, hoppas på sol igen! Dags att heja på Carl nu när han spelar NHL!
Sov gott

14/3

okej, efter påhopp av morsan var det väl dags för en uppdatering. Jag tror inte det är meningen att jag ska ha blogg, orkar aldrig skirva i den iallafall! men som så många gånger förr, nu gör vi ett nytt försök. för exakt en månad sen var det alla hjärtans dag!

Ja det har ju gått ett tag, förra helgen var vi i Stockholm över lördagen för att fira in Jossan och Pers lägenhet. Det var faktiskt en väldigt trevlig kväll, var dock väldigt trött efter att ha kört till stockholm, och eftersom vi skulle hem tidigt söndagmorgon vågade jag inte ta för mycket vin i glaset, så det blev ganska törrt för migsom man skulle säga!

Söndag var iallafall lucas födelsesag och vi var på kalas och såg när han slog sönder trumsetet som han fått dagen innan, åt otroligt god tårta och hade allmänt trevligt! Jag och Carl var dock väldigt trött så vi begav oss hem tidigt.  Väl hemma blev det en fin ostbricka framför kanal5:s stora satsning wipeout, kan inte säga att jag tyckte det var allt för bra, men som söndagsunderhållning var det helt okej! Vi somnade gott och tidigt!

                                                    





Vips så var deet visst helg igen, veckan har inget att berätta ifrån faktiskt, inget roligt i varje fall!
Igår , fredag jobbade jag hela långa dagen 12-20, det var en helt okej dag. Inte allt för mycket att göra, och när det väl var det så gick det hyffsat för oss:) Kvällen blev oxå lugn, hade hoppats på något livligare först tills min trötthet kom ifatt mig och sa till att en film var mycket bättre:) Så med bara tio minuter i behåll åkte vi ner och hyrde en film, och jag måste erkänna att den var faktiskt bra!
Idag, imorse var det jobb igen, dags att lära mig att öppna, det var lättare än vad jag trodde och det gick bra. Det här ska jag nog klara!
Idag är carl iväg på långborta match, jag ska snart ta mig ur soffan för en dusch sen ikväll blir det restaurangshowen, resten av kvällen har jag lämnat öppen för förslag! Vi får se var den slutar.
Imorgon ska jag tillsammans med resten av MAX iväg och träna innebandy inför den årliga MAXturneringen i innebandy, det ska bli riktigt roligt att komma igång med innebandyn igen:)

ha en bra kväll!


Sista helgen

Vilken helg det blev, underbart bra med Håkan Hellström på fredagen, jag tror inte att man kan ha det bättre än med honom! Åkte hem, gick in på wickan en stund för att se Backyard Babies, men jag lyckades ta mig hem innan de började spela, så kul var det på Wickan.
Lördag blev det först vårlunch hos Carls föräldrar för att sedan åka ner till Som hemma och ta en cider. Festen började halv åtta på statt och det blev lek och dryck. Det var riktigt roligt, synd bara att vårt lag inte vann! Vid nio rullade de andra in och sedan var helt plötsligt statt överfullt och det märktes, verkligen!
Det var en riktigt bra kväll, hoppas att födelsedagsbarnen hade lika roligt! tack!!

På söndagen nalkades det nattjobb med Sofie tiden gick ovanligt fort och det var faktiskt en rolig kväll, det går alltid med Sofie!
Ledig måndag och tisdag,  blev en lugn måndag med en massa tvätt och Jimmybesök, var riktigt skönt att ha dg hemma igen efter alla bravader, Stanna där nu!!
Igår var jag iväg och tränade sen på kvällen kom Jocke och Jakob förbi fär hockeytittande och När och fjärran spelande! Jag och Carl vann såklart, det kan ju inte bli bättre!
Idag har jag varit och anmält mig som lärarvikarie och hoppas på att jag snart kan få prova på att vara lärare. Jag hoppas verkligen det är så roligt som jag vill att det ska vara! har nyss varit iväg i stråhallen!? och spelat badminton tillsammans med Charlotte, det var oförväntat roligt måste jag säga, och väldigt väldigt jobbigt! Ska hoppa in i duschen snart, sen komma på hur min kväll ska se ut eftersom tv:n kommer vara uppbokad med tvspel ikväll! Någon gång så måste de väl;)

helgen kommer bli lugn, jag ska börja min vita period nu. Vi ska iväg till Sthlm på inflyttningsfest och förhoppningsvis ska Carl på Metallica, hoppas det blir så!

Som sagt dusch nu, mat sen!

RSS 2.0