Onsdagsminnen

Onsdag idag, vilket betyder hockey och för min del jobb. Jag skulle gärna gått på matchen men valde att jobba istället, för följa den via sms under tiden!
har nyss kommit in från en skön höstpromenad, det är väldigt skönt ute nu, speciellt när solen är framme. Idag är det ista septemer och alltså absolut sista dagen på sommaren. När jag var ute och gick förut kom jag och tänka på vilken bra sommar jag har haft, om man endå kunde spola tillbaka tiden ibland!
Nu ska jag snart väcka carl och börja göra mig redo för jobb.


Skönt, nu har jag iallafall fixat en present till karln. Bara se till att komma på nya ideer nu. :)

Lycka till ikväll! 

Tisdag, fin hösttisdag

Maria var nyss här och klippte lite på våra kalufser, skönt att bli av med lite och få lite nytt. Färgade även mina fransar och bryn, total makeover!

Var på stan förut och kikade lite, kommer bara på mer och mer saker som jag önskar mig, från att gå från att jag inte hade en aning till att vilja ha allt. sjukt!


         

                        

ett litet smakprov ;) kläderna kommer från lindex, GinaTricot och Monki ! !

 

Nu ska vi äta chokladpudding och mysa :)


Måndag, en dag närmare

Idag var den stora dagen i skolan, dags att summera boken vi hade fått när vi börjat och nu skulle ha läst färdigt. Eftersom jag kom på i lördags att boken skulle vara klar fick jag stressläsa halva boken igår, fem minuter tills midnatt slog jag igen böckerna och hade precis blivit klar. Det resulterade i ett ganska bra samtal idag i skolan där jag mestadels nickade och höll med! Nåväl, nu är det lagt åt sidan och dags att koncentrera sig åt andra upgifter.

Helgen i övrigt har som vanligt fyllts upp med jobb. Hade bytt lunchpasset på fredag till lördag och jag hade hoppats på en tripp till örebro på fredagen. Men fick istället ta en tur i stan istället. Det blev en händelserik fredag med mycket folk och sen natt.
Lördag likaså.
Igårkväll blev det en ny wallanderfilm och våfflor varvat med min bok. Var en mysig söndagskväll, som den borde vara.

Idag åker Johanna till Afrika för fem veckor, det är stort, väldigt stort. Åk dit och gör en massa nytta, om man ändå vore så modig!

Söndag

Hockeyn har dragit igång och det blev att stanna här i Karlskoga vilket känns som ett riktigt bra val :)
Sitter nu och tittar på Idol reprisen och ska snart ta mig i kragen och göra mig klar för att hämta Virre så ska vi åka och se på matchen. Hoppas jag inte förstörde det!

Igår hade jag och maria en skön lördagkväll, var först hemma hos Lisa och såg film sen åkte vi ner till Jack en stund och hängde.

Skolan går faktiskt bra, har gått bra på mina arbeten än så länge, jag är nöjd fastän det kunde varit lite roligare att gå dit. Men det blir bra när jag har ett betyg i bagaget.

Imorgon är jag ledig, jag funderar på om jag ska börja med att måla om köket, lika bra att börja någon gång annars blir det aldrig gjort!





helg

Fredag, Carl ligger och sover i soffan, om en timme vankas det jobb för mig, hade nästan gjort vad som helst för att få ligga hemma ikväll och vara ledig.

Imorgon är det lördag med hockeymatch och sen homecomingparty :) Kul att Lisa kommit hem igen!



RSS 2.0