take a picture.

Ooh solen har vågat sig fram :)
För en vecka sen stod det ti tidningen att sommaren är en vecka försenad hit till oss, och det kan nog stämma. Ska nog egentligen vara midsommarafton imorgon ^ ^.
Men vi har redan firat midsommar och den blev ganska tradionell, i alla fall till en början. Färsk potatis och sill och självklart jordgubbs tårta, men för första gången var jag helt ensam under vuxen gränsen. :O
Men kan inte säga att det var helt meningslöst utan trevligt faktiskt:)


Ja , idag skulle det vara dax för första dopet, men fick ju inget stöd, så det får bli en annan dag. Skäms nästan över att inte ens har stoppat ner min fot i sjön än. Men får hoppas det blir bra väder i sthlm, så kan jag ju stoppa ner den i havet istället ;)

Ett litet ögonblick.

I år har jag faktiskt inte lagt ner så enormt mycket tid till att planera midsommar firandet, p ga det stora misslyckandet förra året. Hoppas att vädret kan vara strålande så man kan sitta ute och äta midsommar maten!

För övrigt åkte min syster till Frankrike idag, tillsammans med pojkvän+familj. Är riktigt avis, skulle vara skönt om man oxå kunde komma härifrån. Men blir nog inte mycket resa för min del, jobbet börjar snart och då kommer jag inte få känna av dessa härliga känslor om man ska gå upp ur sängen eller ligga kvar en stund. Utan det blir att gå upp på tvärt!
Men en tripp till sthlm blir det och skansen för att se Håkan!
Känns som det är det jag ser fram emot, annars hoppas jag på sol och bad, har inte ens tagit mitt första dopp än och det är den 22 juni !?

well.

Hejdå.


vad ska det här betyda!?

vad ska det här betyda!?

vad äre som händer?

du kommer aldrig mer bli dig själv.

Nu har även jag skaffat mej en blogg:)




Har läst tidningen idag om kents spelning på hultan igår, enligt dem var den riktigt usel, Jocke kunde tydligen inte en enda låt rätt och att det var samma spel lista som tält turnén.

 Eftersom jag inte själv var där vet jag inte men efter att ha läst recensioner av folk som var där och såg kent  så tror jag inte spelningen var helt kass.
Kent är vad dem är och ett fel här och där kan dom fixa till, enligt många var det den bästa konserten de varit på under hela hultsfred och vid det här fallet tror jag mer på fansen.
Jag önskar jag vore där och såg dem, det var nog en himla bra spelning.

Jag fick i stället spendera min första sommarlovs helg hemma och den har inte varit rik på äventyr utan har tittat på 9 OC avsnitt  ^ )!  Tog en tripp till Kristinehamn på fredagen och fick se en flock med cyklister, har nog aldrig sett så många cykla på samma gång, men det visade sig att det var "cykel dag" i Kristinehamn. :O och vi kom överens om att en sådan dag skulle aldig funka i våran stad!?

Som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag.



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0