Söndagsmys

Det var ju helt klart en annorlunda tripp till kumla idag. Det blev en hel del galna idéer och uppmärkningar(!?). Att sen Eskil lurade av camilla förarsätet för ju inte helt oväntat, men tji fick dom. Marieberg stängde sex och vi var en havtimme sena. Men man kan väl ha kul på parkeringen endå. Eskil uppfan även en ny billek, ha samma volym på stereon som numren du åker förbi på vägen, det blev lite hoppande mellan volymen där ett tag tills det kom en skylt om hur långt det var både till Stockholm Oslo och Karlskoga, vilket skulle man välja? ojojoj, problem i framsätet. Kul sonny att du oxå förstår denna gång?;)
Tyvär blev det förlust  i Kumla och det var en svår match, det syntes. Men som sagt det är ju en hel bunt av matcher kvar bättre lycka nästa gång!

Det blev tacos och hockey igår, Carl orkade inte göra något annat. Men det var mysigt, matti kom förbi och gjorde oss sällskap under matchen, det gjorde C pigg! Vi avslutade kvällen med bastu och tv, det var en bra lördagkväll tycker jag att jag sedan blev kallad nolla resten av kvällen fick jag väl stå ut med;)

Imorgon blir det kvällsjobb och körlektion, sen på tisdag hoppas jag på finmiddag hos nya kocken:) Nu ska jag titta färdigt på Coyote Ugly på tv, helt klart värd film!

Höst!

Fan vad det blåser storm ute, vaknade imorse av att jag trodde taket skulle flyga av, det är läskigt om hela hösten ska fortsätta såhär, vi som bara är i september!?

Det blev ingen loppis denna lördag heller. tror inte det kommer bli någon sån visit för mig..
Var på synundersökning i torsdags och förmodligen kommer jag behöva ett par glajjer, jag som trodde jag hade supersyn, men nej inte längre. Åldringstecknen börjar visa sig sakta men säkert.
Igår var det jobb och slit, var sjukt mycket igår så man förstår inte. Att folk tycker det är så jävla gott, för det är det ju inte!?Blev en lur när jag kom hem för att sedan möta upp Sofia för en fika på melkers, fikan drog ut till ett par cider på melkers istället, lika trevligt det må jag säga! Det fanns en hel del att ta igen och att prata om så det var skönt.
Blev en relativt tidig kväll för mig, om man nu kan sammanfatta det så. Att det kan vara så svårt att förstå vissa saker i vissa tillfällen, det är sjukt!
Nu försöker jag komma på något som kan bota bakfyllan åt Carl, tror ingen har det värre än han dagen efter! Inget hjälper honom.

Ska dra mig iväg för att kika till hur katten mår nu sen ska vi försöka laga lite mat.. om han nu kan få i sig det. Ångest tamefan!

This moment she's been waiting for

Idag har jag jobbat för fulla muggar, min chef tyckte jag körde ordentligt idag så jag fick gå hem tidigare. Vilket ändå resulterar i mindre pengar även fast jag "körde så hårt". Men nästa vecka blir det mer och det kanske kan vara skönt att vila den här veckan:)

Igår var det ännu en körlektion, men de börjar gå mot sitt slut och det känns underbart!
Efteråt blev det lunch med Carl och lite shopping, vilket flyt han har som hittar och köper sig ett par jeans det första han gör. Tänk om det vore så lätt!
Träffade även Sandra senare för en fika och även hon var ute efter något att inhandla och även fast jag var nere på stan hela två gånger igår, känner jag ett behov att behöva gå dit igen. Det är sjukt!
Senare blev det träning och sen filmmys på Distans, det var faktiskt en helt okej film Carl hade hyrt! :)

Nu ska jag snart träffa Virre för en promenad, och ikväll blir det hockey, i nobelhallen faktiskt!


Kör över dom C!

Sportfantast!?

Uppe med tuppen.. nästan i allafall! har varit och kört med körskolan, och jag vet att jag hade ett ganska negativt inlägg om det förra gången men nu börjar det faktiskt se ut som någonting. Landsväg och halka bokad. Det kan ju bara vara ett steg i rätt riktning:)

Det blev mycket sport i helgen har jag konstaterat. I fredags började det med Innebandy-Dm i Bergslagshallen, kändes konstigt att sitta där igen, senast vi gjorde det var på julavslutningen när rektorn hade hotat oss med att vi inte skulle få ta studenten, men tji på dig, det fick vi:) Det var en konstig avslutning! Det fortsatte iallafall efter innebandyn hem till Marcus och sen vidare på statt, jag som inte skulle, men det blev endå.
Lördagsmorgon och en aning bakfull gick jag upp till IP för att se Baseboll finalen  som det blev förlust i, vi orkade inte se färdigt hela utan åkte hem till Carl och lekte och åt god mat, tillräckligt uppladdad för en natt på Max, som för första gången under mina natthelger blev väldigt lugn. Det var ju en och annan slirig person inne, men fortfarande ingen som sådär gick oss på nerverna vilket var ett väldigt plus för oss, jag stämplade ut 03:58 och var i säng redan en kvart senare!
Lunch hos Sättermans igår och endel bildspel från student och bal, otroligt vad fina bilder det finns från de dagarna! Tog oss in till Kumla för att se seriepremiären mot Munkfors som gick med vinst! Det var kul att se.  Så som ni hör blev det en hel del sport, men även mycket annat!

Idag blir det bara lugnt nu på förmiddagen, måste få vila igen dom timmarna jag förlorat i helgen, sen blir det träning och tv senare ikväll!

Måste bara påpeka att den tjejen som inte kom in på statt i lördags, den som var fullast i stan i lördags och den som vaknade upp med en spya i sängen i söndags, joo jag känner henne ;) Det finns bara en som du!

Gud vad trött jag börjar bli..

på att sitta i en bil och köra utan att ha ett körkort, att alltid ha någon bredvid mig som säger åt mig vad jag ska göra. Att aldrig bara kunna ta bilen och åka var man vill. Sofie fick körkort idag och nu är det bara jag kvar!!  jag vill jag vill jag vill!

Träning och mys med Petra i måndags, var på tiden efter allt som sommaren gjort, känns som allt är ett minne blott! Igår blev det kvällskalas för vår Pensionär här hemma.. Vi tyckte det var riktigt jobbigt att tända alla ljus på tårtan för att dom sedan skulle blåsas ut 10 sekunder senare.. men vad gör man inte!

Har kört idag och sedan träffat virre för en fika och lite shopping hann vi även med. Även där var det på tiden för..  Vi får se till att börja planera in något nu. Tog mig en kvällspromenad förut och jag måste erkänna att det känns skönare att vara ute på kvällen än på dagen, man blir liksom ett med sig själv;) haah
Imorgon känns det som jag är uppbokad hela dagen, körlektion hela två gånger, dejt med Virre. Lägenhetstitt och klippning! Ska bli mysigt att träffa de små liven imorgon också, det var länge sen:)

Nu ska jag krypa ner under täcket och vänta på att C knackar på dörren, synd med förlust bara, men det kommer fler matcher och du är bäst!

Be my mirror, my sword and shield

Jag kan ju lova att det var skönt att ligga kvar i sängen igår istället för att gå upp och jobba. tackar för den!

En mysig dejt vi hade på Colloseu igår, god mat och underbart sällskap:) Det uppskattades verkligen Carl!
Åkte vidare till Ando för att sedan hamna hos Gubben, där det var soffhäng i vardagsrummet, vi valde att inta köket istället och det gick utmärkt.
Blev en ganska tidig kväll endå och imorse mådde jag iaf bra, låter väl annorlunda för någon annan.

Idag kommer Lisa hem och det ska bli trevligt att träffa henne igen, kändes konstigt att höra hennes röst i telefonen förut, vi som brukat höras minst en gång i veckan iaf. Knäppt vad skolan gör med oss!


11 september!

Vilken toppen lunch vi lagade till idag, det var riktigt mumsigt:) var en trevlig kväll på redbrick igår, varade alldeles lagomt tyckte nog båda parter!

Dags för jobb strax strax men tänkte passa på att skicka en hälsning till Lisa så hon längtar hem mer och mer:)  Där kom den;)

Skönt att det är fredag imorgon, ska bara klara av denna natt på max och sen 7 timmar imorgon sen är jag ledig och det ska bli så skönt en hel helg ledigt:)

Kom ihåg C! ;)

love was made for me and you..


Imorgon kommer sandra hem efter en vistelse bland bergen och det var på tiden tycker jag, kan behöva lite nöjeshäng nu:) Och bäst av allt är att lisa kommer hem på lördag,det kan bara bli bra:)Åh vad jag har längtat.. Ett homecomingparty väntas hoppas jag:)
Har frisknat till nu också och det känns mycket bättre än förra veckan vilket är toppen:)

Match idag och förlust efter en ganska bra match endå:) Men nu blir det lugnt på den fronten ett tag, det kan vara skönt att vara varm några dagar framöver, det är sjukt vad kallt det är i hallen, det känns nästan som man kommit in i en ny istid när man kliver in. Är fortfarande frusen trots matchen slutade för över en timme sen, så nu ligger jag under filten med en kopp te för att invänta min man för att sedan bege oss ner till puben för en kall öl. Det är ju trots allt onsdag och matchdag! 

Dumhet?

Jag känner att jag vill spy,
spy på allt,
hela händelsen.
Spy på anledningarna och på tankarna,
men mest av allt vill jag nog spy över mig själv!

don't tell..

Idag var dagen hon inte kunde ångra sig längre.
Idag var dagen hon försvann, åtminstonne för ett bra tag.
Idag var dagen då jag fick ett oförväntat svar, eller ännu värre kanske inget svar alls!

don't rain on me

nyss hemkommen från ännu en förlustmatch i kumla, varför börja förlora nu helt plötsligt!?
anyway har känt mig väldigt glad de senaste dagarna trots min jobbiga snuva. Jag vet faktiskt inte vad det beror på, jag bara känner glädjen i mig igen:) Har missat de två lugnaste nätterna på jobbet på länge nu och det kändes faktiskt lite tungt när robban berättade att han knappt gjort något för pengarna. Men men back to work i helgen förhoppningsvis.. så det kan klirra till lite innan löneutskicket!

Vaknade ensam upp på distansvägen i morse, carl hade begett sig till skolan ännu en gång. Så jag gick upp, åt frukost, diskade lite och städade upp lite, även där vet jag inte var det kommer ifrån, jag blev bara så sugen på att städa, synd att jag aldrig blir det här hemma bara! Men det var skönt att ha lite tid för mig själv där på morgonen så jag klagar verkligen inte.
Igår var det en mysig familjekväll här hemma, underbart god mat och väldigt söta muffins:) Eftersom syskonskaran ska dela på sig rejält nu var det väl dags för en sådan myskväll. Måste även nämna att jag vann spelomgången igen, jag som trodde jag sög på världsfrågor, men inte värre än familjemedlemarna;)

Får väl passa på att skicka ett lycka till de tappra som bestämt sig för att bestiga kebban;) så lycka till!

var är du?

There you'll be..

Jag kan ju inte direkt säga att jag lyckades supa bort min förkylning, ohnej den blev tusen gånger värre! Natten till söndag gick det inte ens att andas genom näsan, det var som att den hade växt igen, usch det var inte bra alls!
Men visst var lördagskvällen rolig för det, statt var faktiskt helt godkänt denna gång, det kanske kan bli en höjdar kväll där så småningom(eller?)
Jag och Carl testade även på lägenhetslivet i helgen. Det var väldigt skönt och mysigt tyckte jag, om vi fick mysa själva nångång och inte ha en hårboll som var i närheten;) nej men det var bra. Det kommer vi nog klara!
Såg baseboll för första gången i mitt liv i lördags, det var nog tur att jag tänkte efter innan jag frågade annars hade jag nog blivit ordentligt dumförklarad. men det kan ju inte vara lätt i början, eller hur sandra?;)

Matchdag på söndag men utan vinst, fast det var roligt att se dem spela hemma i en hall som kan liknas med en iglo, vi konstaterade att täckbyxorna nog kommer få följa med dit i vinter för vi går ju bara mot kallare tider och om det redan känns som i mitten av december så vill jag inte ens tänka på hur det kommer kännas i mitten av december, ruggigt! Men som sagt roligt:)
Nu blir det bara sängen idag för mig, jag har glömt vad man kan göra när man är sjuk eftersom jag så sällan(peppar peppar) är sjuk. När jag gick i skolan önskade jag nästan ibland att jag kunde få bli sjuk så jag fick vara hemma och sova, men icke!  Så de få gånger jag väl var sjuk, då var jag riktigt jävla sjuk! Så man kanske får ta det istället, att vara sjuk sällan men riktigt ordentligt..


Var förbi i skolan med Carl förut för att hämta hans böcker och det kändes, det kändes verkligen!




RSS 2.0