Do you want me in your band?

En till helg har gått och veckan tar vid, var ju dock en mer händelsefull helg än de senaste jag stött på.

Började med brandlarm på statt, vilket dumhuvud ställer sig med en tändare under brandvarnaren!? :^o.
Var helt okej, men kareoken slog allt, jag är nog riktigt bra på att sjunga tror jag^^.
86360-13


86360-14

Natten bjöd på 4 huors sleep, tog mig upp efter många om och men till jobbet, för sista gången. Och fick se en hallongrotta med inbakad geting!!! det var inte den trevligaste synen, tänk om han skulle satt tänderna i den ;)
Kvällen bjöd på Kräftis med både hattar och kräftor. var en mycket trevlig tillställning, synd bara att kvällen slutade som den gjorde :/ förlåt! Känner mig delaktig.

Borde även passa på att nämna den otroliga kvällen hos Sofie, helgen innan skolan startade, bjöds på det ena och det andra:P Även en gubbe som bjöd in sig själv på denna "tonårsfest" ;)
86360-11

man märkte så fort att sommaren tagit slut när skolan började, har nog inte gått en enda dag utan att det har åskat i himmlen. med åska kommer även headache så ska ta mig ett piller, det gör livet enklare.

By the way, Lisa är min idol, hur ofta går man in i en hiss när man är på statt!?!? :O

Oooh..

Även idag kikade sommaren fram på våran blåa himmel:)
86360-8

86360-10

Visst det är 11 dagar kvar innan även detta sommarlov är över.
Men sommaren har varit härlig med iaf väldigt varm sol när den väl vågat sig fram. Sen vad man har pysslat med under sommaren behövs nog ingen större presentation eftersom jag inte gjort mycket annat än jobbat och solat och sovit. ^ ^.. Har hängt en del oxå..:)

Häromdagen kom min vän hem efter sin resa till mallis där hon stötte på en man som sålde klockor, hon som alltid önskat sig en klocka men aldrig fått nån. Där nere var det tydligen mycket enklare att få en, bara att ge honom en kyss så vare klart;)  Sånt bara hon kan göra ;)

well...I just can't look
It's killing me ..


RSS 2.0