-Coming out of my cage and I've been doin' just fine

Någon som vet var lovet tog vägen? Dagarna bara sprang iväg och helt plötsligt var det fredag, vilket var en av de bästa dagarna på länge. Köping fick besök av en del allt för fulla och bra människor. Helt ofattbart roligt måste jag säga:) Det går inte att beskriva allt!
Lördag, mådde som jag förtjänat, tror det var  för första gången jag var bakis hela dagen. Sjuukt!

Well, idag började praktiken, ganska lungt med att vi missade bussen:O Som jag inte anser var mitt fel, men det finns väl antagligen andra kommentarer om den saken! Gick bra när vi väl kom dit, tror det kommer bli bra tre veckor. Tror vi kommer göra det bra! Du är allt för bra!

Haha vilka supportrar:P

-och du har så mjuka läppar..

Du gör mig galen! :)

-min sista gnista hopp var att synas att bli sedd..

Kent och alla hjärtans dag var oslagbart:) Fanns inget som kunde göra denna dag bättre, eller kanske något/n som kunde varit med:)
Konserten började lungt med att någon skum musik spelades ur högtalarna, vi kom senare på att det var Familjens musik som värmde upp oss. Det visade sig vara grym musik det med, tillockmed mamma gillade det.
-Det är sån här musik som jag skulle kunna ligga och lyssna på när jag ligger i soffan och vilar.!?:O Ni som hört det kanske förstår att det var väldigt konstigt sagt om denna musik.
Kent kliver på och bjuder på en sjukt bra show, musiken, lamporna, bilderna, ja allt klaffade. Jocke var lika läcker som alltid och sjöng som bara han kan. Är otroligt nöjd över kvällen.

Helgen bjöds sen på inget mindre än tv hemma hos Stina, vilket aldrig är fel. Jobb blev det oxå, och självklart lite mys hanns med:)

Dagen måste jag säga har varit fin. Kvällen däremot lite knepig.

-Och Jag glömmer bort att andas, för sex musik och våld var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld. Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll.

13/2

Just nu sitter jag och äter semla och pluggar öltillverkning, Vet inte riktigt om det låter så lockande men det är helt okej. Har precis varit nere i badet och tränat vattenspinnig, vilket var inte alls lika hårt som ett vanligt spinningpass, senast jag var på ett trodde jag att jag skulle dö när hon sa att det bara var uppvärmingen (klassen vet vad jag menar).
Nåväl, imorgon bär det av till Trollywood för att spendera lite kvalitetstid tillsammans med systrar och mor. Kommer bli spännande, lite synd dock att det är på Allahjärtansdag. Men får se om Beverlyhills får stjärnbesök ikväll.

Nu ska jag hugga in på semlan igen och plugga lite mer.

-Grattis!

Vilken kväll!!

Tror det var något fel på de där rödvinet, på något mystiskt sätt så är det det enda jag och Stina tål!:)

Helgen har varit toppen, trots det tomma!

Av någon anledning så förvandlades min almanacka till mobil inatt!?:O


-luck is a friend of mine

Saker och ting börjar arta sig för mig. Klarade teoriprovet förra veckan, klarade även de två andra proven jag hade i skolan. Hade min första körlektion idag, vilket iaf jag tyckte gick bra. Tror han även tyckte det.:) Snart är det lov, gee mig syrran:)
Får hoppas att allt annat går vägen nu.

I helgen blev det black jack på Wickan, Var en trevlig kväll synd bara att man skulle upp så tidigt på lördag. Får trösta mig med att det ger mig pengar i allafall! Lördag bjöds på tacos hemma hos Stina och Robin, som förövrigt är bäst!:) Mysig tillställning som sedan avslutades hemma hos André med musik och sprite för min del!

Bra helg!



Why can't we be friends.

RSS 2.0