Första advent

jag älskar verkligen julen, allt mys, dofterna, baket, musiken, julklappsköpet, maten ja allt i stort sett. Synd bara att det inte är någon snö som kan lysa upp en trist söndag som denna.

Som sagt söndag igen, ännu en helg har gått förbi oss, Heldagsjobb i fredags sen blev det bara sängen för mig när jag slutade vid halv åtta, även fast jag skulle följt med på hockeyn så sa det stopp i mig. Sov tills halv tio och gick då upp för att se film med mamma, sen kom Carl och han var lika trött han efter en hård match så vi somnade ganska snabbt igen. Skön fredag!!

Lördagen började lika skönt, inga större planer var inbokade förutom bak på distans och vi hjälpte verkligen till allihopa, iallafall att titta på degen när bakmaskinen knådade den. Det är att baka det.
Det nalkades fest på kvällen och det var en bra kväll, finns inget mer att säga!
Och idag mår man som man ska, Carl åkte till Kumla för att spela match och idag sviker jag faktiskt, jag stannar hemma! Kom nyss hem från skyltsöndagen med Sandra och Anton, det var mysigt, mycket folk och många tomtar. Återigen synd på snön! Nu ska jag kasta mig på en hårfärgning och sen tv och hoppas på vinst!
Lycka till!


jag vet att jag är din

Nu har jag varit och hämtat ut mina glasögon och jag vänjer mig mer och mer för varje minut! Tyvär har jag slarvat bort min laddare till kameran så ingen bild får det bli.

Nu väntas det jobb och sedan mys mys mys:)



http://www.youtube.com/watch?v=JymIlYJxC80  åh vad jag vill igen! Jag saknar det!

when you belive

Kumla förlorade igår igen och det var ingen rolig match att titta på men som alla andra gånger är det skönt att komma bort för en timme eller två.

I bilen hem kom denna låt på radion http://www.youtube.com/watch?v=CxIN79n4jVo och jag kom och tänka på när man var liten, när inte det stora problemet med jobb fanns, man behövde inte göra massor för att tjäna sina pengar och man behövde framförallt inte alls mycket pengar. Att man klarade sig på 20-50 kronor i månaden är helt ofattbart. Även om man kanske bara köpte sig lördagsgodis osv så tror jag inte många klarar sig på det idag om det bara skulle gå till snask.
Jag kom även att tänka på Disneygrottan, alla fredagar man spenderade där och när den här låten kom på så visste man att det snart var slut, man fick leta upp sin dans och dansade tills någon tände taklamporna sedan var det bara att vänta tills nästa vecka då man fick stå där igen.
Ibland skulle jag bara vilja vara 10-11 år igen och slippa allt detta och stå där i disneygrottan igen och dansa runt till låtar som denna. Det är sådana här låtar det borde spelas mer av på stadshotellet istället för att superåliga remixer av ett hundratallåtar som ingen känner igen iaf. Jag borde ta tag i detta! ;)

Deppig och dyster får man vara ibland för att kunna ladda om inför julen som förövrigt kommer bli grön i år läste jag i tidningen. Jag som trodde hoppet fanns när det föll snö så fint förra veckan, men icke! Men jul kommer det bli med eller utan snö, det blir det och jag hoppas på en fin jul iår. Och ett bra nyår i Branäs borde det oxå blir, kan inte bli mycket annat med dig.
Idag ska jag ner till synsam och hämta ut mina glasögon och sedan ska jag jobba ikväll och jag är sjukt glad att det är fredag imorgon och helg, den  här helgen har jag längtat efter. För på Söndag ska jag och Carl gå på den första skyltsöndagen och som jag har längtat, ända sen sista förra året:) Julen gör en barnsligt bra igen!


Here comes Friday

Och hur glad blir man inte när det snöar ute och det ser faktiskt ut som att det kan få ligga kvar ett tag. Som jag har längtat!! Synd bara att med snön kommer kylan och det var bittert kallt när jag var ute imorse och med kylan kommer insjuknandet som jag i och för sig fick med mig hem från Stockholm, var nog något virus som gik där i trakterna. I varje fall så var Stockholmsresan lyckad, det var trevligt att vakna upp på måndagen och titta ut genom fönstret och se att man var i storstan dock blev det inte så mycket shopping som jag hade hoppats på utan vi stannade kvar på söder och inhandlade endel i de få affärer som fanns, kanske var bra iallafall med tanke på ekonomin.
Hann med en middag hemma hos Far och det var trevligt, alltid lika kul att träffa honom och speciellt nu med tanke på att det var så länge sedan sen sist!
Innan våran färd mot Globen och den omtalade Fotbollsgalan hann vi med en och annan öl tillsammans med Carl syster på ett mysigt litet fik. Jag fick en konstig känsla av att vi inte riktigt passade in där vi tre när de andra såg ut som par allihopa.!? men endå, vi fick det vi ville och tog oss sen vidare. Det var en bra Gala, hade längtat efter de superbra eftershowerna och pausunderhållningen men sådant håller de tydligen inte på med på tv4, vi fick helt enkelt nöja oss med de som visades på tv. men det var kul att få uppleva det på plats iallafall!

Väl hemma har jag inte gjort allt för mycket, jobb igår sjuk och eländig och så passade jag även på att komma en timme förtidigt, hur lyckas man. men idag är det fredag, ännu en gång och idag har jag inga planer alls, får se om Sandra hade några idéer för en kvällsunderhållning. Vi får se!

Jag låg ut och tittade på hur fint det snöade tidigare idag samtidigt som jag hörde djupa andetag bakom mig och jag kände mig så lycklig, ett år sen känns som igår.

I am a Passenger

Det kanske kunde vara dags igen för ett inlägg och jag kan ju börja detta med att jag är otroligt stolt över mig själv som klarat körkortet (!!) för en gångs skull. Nu kanske det låter som att jag har kivats med flera uppskrivningar och uppkörningar men så är inte fallet. Utan jag klarade båda på första försöket trots att uppskrivningen gjordes i januari och jag avbokade den första tiden på grund av att jag var så otroligt nervös att jag inte klarade av det. Trodde i Onsdagskväll att jag skulle få göra samma sak även denna gång, men icke. Jag kom jag var och jag segrade som det heter!?
I varje fall har jag haft det i 4 dagar nu och jag har redan fått igen en del av de gånger jag behövt skjuts och det är bara rätt av er.

Igår jobbade jag till kvällskvisten och sen lagade vi tacos och hade mys. Det har varit en lugn helg för mig och det tycker jag var bra med tanke på förra helgen som inte slutade så lyckligt tyvär. Men alla har sina nergångar:)
Idag är det söndag och jag ska snart in till örebro för att se Kumla hockey som förhoppningsvis klarar sig lindrigt undan, vi får hoppas. Sen bär det av till Sthlm för att skåda Fotbollsgalan och träffa Pappa och sen ska vi nog hinna med en och annan shopping, det blir det! Och för er som blir oroliga så ska jag inte köra till Stockholm, vi åker tåg!! ;)


'Cause everyone wants to feel like someone cares

Äntligen är de över, inga mer nätter och det känns underbart! Det var som tur var två väldigt lugna nätter både torsdag och fredag, vi som stog och förväntade oss en rusch som heter duga, men inte det inte. Två fulla pojkar kom in vid tolv och härjade och stökade till men sen gick dom efter en halv timme och det var det värsta under hela kvällen. Det bliev inget mer efter det. Synd bara att dessa två var igenkända!!

Idag äre uppladdat för fest, hoppas kvällen blir toppen bra och även natten, kan ju lova att jag ska sova bort hela dagen imorgon, det är jag värd!

Take me to the place where the white boys dance


Jag som trodde jag skulle bli bättre och bättre på det här med bloggandet hade nog helt fel, Jag blir bara sämre och sämre. Det finns så mycket att skriva om men det tar sig aldrig.

I varje fall min sista vecka som 30 timmare på Max är snart över, bara de två fjuttiga nätterna kvar som kommer gå så galant. Speciellt en dag som denna när bara allting gått fel hittils, Körlektionen imorse var ett helt kaos. Det är första gången på över tre månader som jag inte visste vad jag höll på med. Det är första gången någon har skällt på mig som idag, har aldrig gjort så mycket fel tror jag. idag skulle jag inte ha klarat det om det hade varit allvar, som tur var så var det bara en lektion. Men förhoppningsvis har det bara med nervositeten att göra och att jag aldrig kört med denna körskoleläraren förut. Jag måste skärpa mig och klara det här nu, jag kommer bli så arg så arg annars och det vill jag inte vara!

Inatt blir det som sagt jobba men innan dess ska vi hinna med och kika på en lägenhet och jag hoppas på att den är fin och att den duger för oss, vore väldigt skönt att sluta leta och att finna istället så att man kan sätta sig till ro så snart som möjligt, det vill vi.Jag längtar dit!


RSS 2.0