måndag

Skönt, nyss inkommen efter en långpromenad med Petra! En massa snack och en massa steg. Ska snart gör mig iordning och åka ner till stan och möta upp Carl. Sen blir det hem och laga mat, korv stroganoff sen tänkte jag planera lite färg och golv byte i vårt hem!
Helgen gick förbi ganska obemärkt faktiskt, gamla vanliga traditioner och samma folk! Men en helg är alltig en helg. Nästa blir det dock jobb hela långa helgen! Ska bli skönt faktiskt, trevligt och skoj att se allt på håll:)

Filip och Fredriks söndagsparty hade ju premiär igår och jag måste säga att jag blev lite besviken faktiskt! De var lite för stirriga och lite för mycket babbel. Men jag tror det kan bli bättre nästa vecka, när de blir lite vana med det!


Imorgon blir det en sväng till Cheapy och hoppas på fint väder så man kan sitta ute en stund!


den eviga väntan!

Sitter här i soffan, tvshopreklam går varmt på tv:n, försöker tagga upp med lite bra musik. Att musiken kan spela så stor roll i livet, det är helt underbart! Väntar på Carl som är iväg och har tester med bofors, vi ska iväg till distans och träffa familjen och småknotten. Det är alltid lika roligt, har nästan samma effekt som musiken!

Karlstad igår var perfekt. Helt underbart bra väder och min shoppingkompanjon var toppen. Fick med mig ett par nya solglasögon som jag verkligen behövde, ett par chinos och tre tröjor, jag är mer än nöjd! Jag behövde verkligen det där, känna att man kan unna sig vad som helst nästan!
När vi kom hem från Karlstad blev det grillning hemma hos Jakob, god mat och trevligt sällskap. Lärde mig även att spela poker och jag vann hem storvinsten mer än en gång faktikst! Tror dom blev chockade över mitt spelsätt, det trodde dom inte;)

Ikväll kan det bli vad som helst, det är mycket som bjuds, grillning, 20års fest, frisörfest och ännu en grillning. Jag vet inte vad jag ska välja!?!? Om det kunde vara så här varje helg;)

Imorgon fyller syrran 25 och ikväll blir det 50års fest i Göteborg, hade gärna velat vara där men jobbet väntar imorgon lunch, det blev att vara hemma! Jag tror det kan bli riktigt bra!

Brun med sol

Vaknade upp ur ännu en mardröm inatt, jag förstår inte varför dom där drömmarna jagar mig. Jag undrar var de kommer ifrån?
Nåväl, kom just in från en promenad och lite solning, var hur länge sen som helst jag solade sist, men idag tog jag tag i det och gick iväg. Det var varmt och skönt! Ska snart ta mig in i duschen och sedan äta upp min halva pizza som blev kvar från igår, ja vi åt pizza istället för att laga något, ibland får man! Sen blir deet iväg till Karlstad för en del shopping och ikväll hoppas jag på grillning.

Har kommit på att jag behöver nya solglasögon eftersom alla mina försvann på något mystiskt sätt i somras! Någon idé?

Solig torsdag

Känner att min blogg är väldigt tråkig just nu, vet inte ens om någon läser den längre, inte för att det funnits så mycket nuytt att läsa men ska köra påt igen! Vet inte hur man ska lyckas med det här med blogg, har haft den ett bra tag och jag var riktigt duktig ett tag, kunde tillockmed bli två inlägg på en dag! har mitt liv blivit tråkigare, gör jag inget om dagarna längre, eller är det så att jag verkligen måste ha med mig kameran varje timma, varje minut varje sekund?
Tur att det faktiskt finns människor som är värre än mig! Jag lutar mig på dom!

Idag är det iallafall Torsdag, dags för helg igen, denna helg vankas det 20-års fest! Petra som fyllt år och dags för att grattas, snart är det inte många kvar! Ska bli lugnt men fridfullt!
Imorgon ska vi iväg till Karlstad för att inhandla lite vårkänslor, tycker det var dags för mig nu att förnya min garderob, hoppas bara att jag kan finna det jag söker för en billig peng!

Nu väntar jag på att Carl ska komma hem så ska vi ta och äta, tror min sista energi tog slut efter storstädning i lägenhetet och dessförinnan en promenad i den skinande solen!
Jag hoppas på något riktigt gott:)

Jag måste säga att jag är riktigt avundsjuk på min syster som just nu befinner sig på Fiji och ska sedan åka hem, till Australien, här sitter man och glädjs åt den lilla sol man får och hon steker som aldrig förr, usch vad fuskigt livet kan vara!

RSS 2.0