I'm yours.

Idag vare dax för våran klass att ta hand om de studenter som kom från andra länder. De har varit på våran skola och hälsat på, vi skulle bjuda dom på typisk svensk mat.
Dagen bjöd på mycket gnäll och en del skratt. Veronica var delaktig i det roliga.
jag och Veronica stog bakom buffén för att besvara frågor om de undrade nånting om maten.

En svenska kommer fram och tar mat, mumlar lite om vad det är för något, och Veronica var snabbt där med svar:
-It´s öhm, something, öhm , It's like meatballs öhm, but bigger!:) haha åååh vad vi skrattade. För er som inte  förstod så visste hon inte att hon var svensk:) hahah.

Tjejkvällen hos Veronica igår blev inte riktigt som planerat, tur att det blev bra iaf. Och självklart så finns vi här för dig:)

För övrigt måste jag börja vänja mig vid ett tomt rum, och en resa till syrran!


Vem vill stå när alla ligger?


SAHARA HOTNIGHTS!!!

Jaa det kunde ju vara så bra. Har precis kommit in efter en runda på stan, vilket gjorde mig ännu mer depprimerad. Snacka om att jag ville gå ut ikväll. Guu vad roligt det skulle vara. Men neej istället får man vänta i hundr år på att gå ut.. suuck
fast iofs så är det ju endå inte sådär jäääätte länge kvar tills det är dags att gå ut, hoppas bara på att det är minst lika mycket folk ute då.:) 12 OKTOBER!!!!!!!!!!

I övrigt har dagen inte bjudit på så mycket, träffat sofia en stund, träffat stina en stund, och tog en tripp ut i buschen:P haha.

Imorgon blire plugg eftersom att gå trean på HR inte är så skönt som de flesa tror, well well ska man bli nåt....



Drive dead slow.

Välbehövlig..

Studiedag. Vilket var väldigt skönt, att slippa gå upp till det pipande ljudet, att slippa stressa sig igenom morgonen, att slippa gå till skolan och pinas.. Men plugg blev det endå, trean är verkligen inget slappt ställe att vara på. Har redan 2 prov nästa vecka:/ usch känns inte bra faktiskt.. Men dagen blev en skön dag. Bakade lite muffins med good kristyr på, packade ner syrrans grejer:/ även fast vi inte hängt mycket på sistonne kommer det kännas väldigt tomt. Allting kom på samma gång. Rummet kommer bli så tomt. usch, inget att se fram emot:/
Imorgon blir det myskväll med tjejerna med god mat och trevligt hoppas jag att det blir:)


Snart helg oxå, första gången som jag inte ser fram emot det.
..Första gången som jag inte ser fram emot resan.
..Första gången som jag har kännt mig så tom.
..Första gången som det blir en av de nära.
..Värsta gången av dem alla..


Sjövall<3



-Var är kameran, kom igen visa kameran!

-Hej vi skulle vilja ta körkort!
Jaa idag vare äntligen dags för mig och Sofie att ta oss ner till körskolan och börja på riktigt. Eftersom jag inte ens fyllt än så känns det inte som det är jätte sent. Men med tanke på att Sofie redan fyllde tidigt i Februari så måste det kännas annorlunda för henne;P
haha.
Idag har det varit en helt okej dag i övrigt, promenad och lite plugg har jag hunnit med. Har redan 2 prov nästa vecka och jag känner mig inte på topp för att börja stenplugga, nej nej..
Ja sen fixade vi praktikplats, för åka och koppla av i sköna Loka brunn, det kommer nog att bli gudomligt härligt:P Hoppas jag i viket fall.:)

På Torsdag blire "Rese" kväll hemma hos Veronica, vilket jag verkligen ser fram emot, hoppas vi hittar något pangerbjudande:)

Men nu blire ännu mer plugg.. bilen kallar!

Får hoppas på att mitt minne kommer ihåg denna sida så jag besöker den oftare:)

Out.

RSS 2.0