54 dagar kvar och vi längtar!!

Ute snöar det för fullt och jag som inte trodde vi skulle få snö fören långt in i november åtminstonne. Men vi får väl se hur länge den här snön kan ligga kvar. Förhoppningsvis inte nästa vecka!!

Som man så fint säger här inom bloggvärlden har jag helt enkelt inte haft någon ork till att skriva, som så många andra. Men det har varit en tuff period nu. Fredagskvällen tog hårt på mig men oj vad roligt vi hade det. Det vankades kändisfest och det var med stor förväntan jag satt ensam i lokalen och väntade in de första kändisarna. Jag gick omkring och tonade ner men nervositet med att dricka lite öl och äte lite chips, jag började snart tro att de inte skulle komma någon, Jag och Marilyn Monroe(jag) kanske skulle få festa själva. Men så blev inte fallet, tillslut började de rulla in en skara kändisar som jag aldrig trodde jag skulle få se tillsammans. Det var ronny och ragge, Tomas Dileva, Björnligan, Magnum, Kurt Cobain, Batman, Kidrock,Stålmannen, Madonna,Spiderman, Charlotte Perelli, BluesBrothers, Lars Winnerbäck, Slash, Joker, Magnus Uggla, Grynet. Har nog glömt en och annan men som ni ser det var en salig blandning kändisar, Några papparazzis dök även uppi okänd bemärkelse. Jag måste tacka alla som kom, det var en superduper otroligt rolig kväll. Det måste göras flera gånger.
Jag fick även med med två karlar hem den kvällen;) Men jag lovar det var inte så exlusivt som det låter, den ena var iofs redan hemma när jag kom, låg som ett litet spädbarn i sängen och rörde inte en fena när jag försökte prata med han och han som så promt lovade att han skulle hjälpa till med städningen, Söta du:) Den andra fick oturligt ligga och spotta i en kopp hela natten så som ni hör jag tog min marilyn och somnade ganska bums ner i sängen, men det var det värt. Min kväll kunde inte slutat bättre, men andras kunde!

Lördagen var en otroligt lugn dag, det var inte mycket som blev gjort den dagen inte.  Åt pizza, lekte lite, familjehandla på Coop och sen tv och film, det hade vi gjort oss förtjänta av efter en hetsig fredagkväll. Söndag bestod av hockey och ännu mer slappt, så vi skulle ju kunna säga att där fick jag min utvilning men nej, jag var hur seg som helst hla helgen. Det är ganska farligt att satsa fullt ut på fredagen då man riskerar att förstöra hela helgen.
Måndagen kom och det var dags för det åtråvärda nattpasset, vilket kändes helt okej efter att ha haft möte med chefen och bestämt det ena och andra om min framtid på max, inga mer nätter framöver, det känns ju toppentoppen!
Tisdag kvällspass och onsdag natt igen. Dom tre dagarna gjorde att jag sov tills nu idag. Jag vaknade när Carl kom hm från jobbet och nu när jag gick upp, då gick han och sov igen. Vi är som två skepp som möts på sängkanten. Men ikväll, då då ska vi umgås:)

Förövrigt på tal om snön, jag vet att jag sa att körkortet skulle vara mitt innan snön kom, och jag bröt mitt löfte men jag trodde ju som sagt inte att den skulle komma än riktigt, det var inte enligt mina planer. Så jag hoppas innerligt att den försvinner nu i två tre veckor, sen kan den få komma tillbaka hur mycket som helst om den vill. och om det vill säg väl förstås!!
Nu Ska jag snart gå in och väcka carl och sen blir det fika med Sandra som kom på igår att vi är så upptagna båda två att vi inte ens hinner att ses, ojojoj. Då är det mycket;) haha

Fredag igen..

Tonight's the night we're gonna make it happen
Tonight we'll put all other things aside
Give in this time and show me some affection
We're going for those pleasures in the night

 : )

21 oktober-vinter?

Får sumera dagen med kallt och mysko. Det var sjukligt kallt att cykla från mig till nobelhallen men det var hundra gånger kallare att cykla från nobelhallen till fisksjön. Jag och stina konstaterade att vinterjackan nog måste tas fram snart annars kommer man förvandlas till en isbit.




Godnatt!

I guess you know it hurt sometimes, you know it´s gonna bleed sometimes

Sitter här med ännu en bit av mammas supergoda äppelpaj, det måste vara det godaste som finns!
har ganska nyligen kommit hem efter en shoppingtripp i örebro med sofie. Vi var inte ute efter någonting men både jag och sofie fick med oss det ena och det andra hem.
jag köpte mig ett par jeans och en tröja. Sofie fick med sig en tröja och en matta om vi ska se det i det stora hela:) 

Jag är sjukt taggad inför fredag, hoppas på den toppen kväll.  Men först blir det jobb och hockey:)



Hanging by my amarula tree

Amanda jensen var faktiskt riktigt bra på statt igår, och kvällen var bra, bättre än förväntat!
Började hemma hos Charlotte och fortsatte sedan till Per för att sen inta statt. Jag och sofie var inte specellt övertaggade innan kvällen men det kan jag lova att vi var tillslut, väldigt mycket över. Iallafall jag. Men som sagt det var trevligt
Idag har jag legat i sängen mestadels av dagen. Det är sjukt vad trött man kan bli av en kväll ute på hotellet. Så jag tycker jag har förtjänat att ligga här:)

Carl och hans Kumla vann idag, kul att det går åt andra hållet nu, lite roligare att spela då kan jag förstå.

Nu ska jag gå till sofie för att hämta min cykel sen ska jag fortsätta min liggning i sängen för snart blir det film.


thank god it's friday!

Fredag och hur skönt som helst att vara ledig. var till Kristinehamn imorse och sökte jobb på netto, det kanske kan vara något i framtiden? Ivarje fall så kändes det helt okej med intervjun faktiskt och jag ska överväga om det är det jag vill.
Jimmy bestämde även att vi skulle ta oss en tur till picasso när vi ändå var i hamnstaden och man får aldrig nog av att vara där ute, dit är det första stället jag ska till när jag får körkort. :)

Ska snart väcka liv i Carl som sover så sött i min säng för att sedan möta upp Lisa för en fika på stan, efterlängtat! Det är inte lätt att få en dejt med den upptagna kvinnan, är hon inte i Italien är hon på bingon eller mitt uppe i flytt och så småningsom i branäs. Man måste passa på när man har tillfälle!




http://www.youtube.com/watch?v=G8uZV06zCI4 bra syrra ;)

Torsdag

Jag blir så sjukt trött på den här bloggen när man har skrivit ett långt inlägg så helt plötlsigt så bara försvinner det!? Varför blir det så?

Iallafall, det är sjukt hur ont man har i kroppen den dag efter ett besök på Boda Borg. Vi, jag och Maria konstaterade ett flertal gånger under kvällen att vi inte var lika smidiga och alerta som man var sist man var på boda, men det var otroligt roligt och det var värt varenda blåmärke och varje skrubbsår och jag skulle gärna göra om det.
Vi hade personalmöte med aktiviteter på boda borg och vi var fem lag som tävlade om de åtråvärda priserna som senare visade sig att vara ett bodaborg nyckelband och en bodaborg vattenflaska. Det kunde ha kvittat då liksom, vårt lag var inte allt för besvikna över att inte vunnit, men däremot blev nog alla lag besvikna att de inte kommit sist då det sämsta laget fick fribiljetter att komma tillbaka och leka av sig. Skulle gärna sett hur det gick till i banorna för det laget som bara fick en stämpel!!

Det var väldigt skönt att ligga kvar till klockan ringde vid elva imorse efter att jobbat två nätter och sedan en tidig morgon igår och sedan iväg till boda borg för att sedan invänta hem en matchkarl vid senkväll, det tär verkligen på kroppen det gör det. Men som sagt det var skönt att få vila ut sig lite till klockan elva. Tog cykeln och trampade upp till fisksjön för att rasta hunden lite och sedan springa ärenden. har kört med körskolan och som jag nämnt tidigare så är det nog dags även för mig snart. Det ska bli skönt, inte bara för mig ;)

Sitter och läser på http://sarasilverr.blogg.se/  min kusin som är ute och reser och jag blir sjukt sugen själv på att åka någonstans, behöver inte vara utomlands med värme och sol och bad utan bara till någon fin plats som det finns gott om har runt om i världen. Det verkar vara en himla stor upplevelse att bara få resa runt överallt helt självständigt, man kanske inte alltid behöver de där uttjatade charterresorna, eller har jag fel? 

Imorgon är det helg igen och veckan har faktiskt gått fort fast jag tyckte det var en mördarvecka, man klarar det man vill och jag gör det endast för de fjutiga pengarna man skramlar ihop, för att någon gång uppfylla det vi alla trånar efter. Tänk fall man vore miljonär och bara behöva jobba när man verkligen verkligen vill det. Det är min dröm. Well, helgen ska nog spenderas på hotellet med Amanda Jenssen och i en hockeyhall, det kan väl inte bli bättre? Jag har lärt mig att leva med det och jag ska inte ljuga, jag älskar det.


http://www.youtube.com/watch?v=fwORr1ys-mk

Bara ett år kvar

Jo det var en riktigt bra födelsedag jag fick, underbara personer och fina presenter. Bjöd hem tjejerna på middag och det var riktigt trevligt. Mycket skratt och skitsnack! Hoppas maten smakade så bra som ni sa;) Som sagt var en heldel fina presenter, väskor, kläder, smycken, massage m.m det uppskattades:) Lite synd nu bara att mina dagar är över för detta år;)

Helgen blev lugn, nattpasset på fredag och vilken seg natt det var, inte en enda person som ville äta i fredags knappt. Men skönt var det då jag fick komma hem tidigt.
I lördags var vi och tittade på supporterhockey och det var nog bland det roligaste jag varit med på skulle jag tro. Sen blev det Pizza och sen fotboll hemma hos hane, sen åkte Carl och jag hem och såg film, mys och skönt:)

Idag ska jag jobba natt igen och jag tror jag spyr på det snart. Snälla ge mig något snart!?


Idag är ingen vanlig dag för det är carl födelsedag,hurra hurra hurra:)

Grattis hjärtat, hoppas du haft en bra dag!:) Idag har han varit bortskämd, frukost serverad och tillockmed tårta på sängen nästan:)  Tv-dosan har varit hans och jag kan nog ana att han skulle köra med : Men jag fyller ju år! om han inte fått den;) Men det är han värd , absolut!  Men nu vet han ju vad som väntar på min födelsedag ;)

 När han låg i sängen under täcket och öppnade presenterna kändes det som att se ett barn på sin födelsedag. Dete var som att hela mitt liv gick i repris och jag skulle ge vad som helst för att få känna den där känslan igen av att få något som man verkligen verkligen önskat sig så länge som man gjorde som barn. Allting var så himla mycket större och roligare, nu är man mest bara ute efter att få pengar så man har att röra sig med och det är riktigt jävla sorgligt. Nu uppmanar jag inte mina vänner att köpa tokiga leksaker till mig, det är inte så, jag lovar! Carl såg  förövrigt nöjd ut och det hoppas jag han blev:) Nu är jag bra nyfiken på vad filuren kan hitta på till mig:)
Vi ställde även till och bakade tårta till Kumla som såg riktigt smaskig ut, och denna gång var faktiskt Carl involverad i det mesta av arbetet fastän det var hans dag.;)

Imorgon blir det nattpass fast bara fram till 03 om det nu spelar någon större roll. Men först blir det lunch med Sofie och förhoppningsvis det bästa av det hela!

Godnatt!

30% kan väl inte vara mindre än 50%?

Igår var jag och körde halkan och som de flesta anade så tyckte jag inte att det var ett dugg kul, jag tyckte allt bara var en lång väntan, som om man stod i kö till en karusell som man sen åkte i 30 sekunder för att sedan åka tillbaka och ställa sig i kön.Men det är ju obligatoriskt och nu är det gjort iallafall!

Bokade även lokal igår så nu är det fixat den 24, jag hoppas på succe:) Sen tog jag mig en promenad och hyrde film för att mysa med tillsammans med Carl. Det blev filmen Awake, helt klart bra film att se, det tycker jag!
Idag var det fint väder för en gångs skull och jag tog en vårpromenad (kändes det som) till körskolan för att köra en av de sista lektionerna. När jag kom fram funderade jag på hur det skulle vara att aldrig mer beyhöva gå dit, vad skönt det måste vara? Blev en fika på stan och lite shopping och presentinskaffning:)
Nu ska jag snart trampa iväg till träningslagret och imorgon blir det jobb.

Jag tycker det är helt underbart att vakna ungefär 100 gånger per natt av att en arm kommer omkring sig, jag skulle kunna ligga vaken hela natten med den känslan.

Fan

vilken jävla höst det har blivit då. Jag kände verkligen inte för att gå upp och jobba i morse, iallafall inte att sätta mig på cykeln och trappa ner till jobbet i det här busvädret, trodde jag skulle frysa ihjäl!
Frågan är om man kommer klara av vintern om det redan är så här kallt ute, borde kanske gå i ide.
Fredagskvällen blev bra och riktigt rolig, det tackar jag för. Lördagsmorgonen var däremot inte allt för rolig, men det blev bättre när vi kom till stan och vi(läs jag)  fick springa efter Lucas i vimlet bland folk på marknaden, men på något sätt kändes det bra, fint att gå där bredvid dig och välkomna hösten med öppna armar.
Vi bjöd även Eskil på mat som han så fint uppskattade, han lärde sig nog en hel del där. Vi kanske borde satsa på en sån karriär!?

Nu tänkte jag ta mig en kopp te och sätta mig framför tv:n och förhoppningsvis vänta in Carl som vann idag! Grattis.

RSS 2.0