-Som barnen älskar julen?

Stockholm igår.

Jobb imorgon.

Redbrick nu!








-och som jag älskar dig!

-you know I'm on fire when you come

Dålig uppdatering, jag vet.Haft mycket att göra, mindre tid åt datorn.
Restaurangshowen har passerat och det var kul. Gick dock inte lika bra som vi trodde. Men visst, vi hade kul. Lördagen bjöd på wickan och det var vi förtjänta av.
Helgen gick i påskens tecken. Förlovningsfest i fredags i Svartå. Petra och Christoffer som lovade varandra. Det var faktiskt helt okej, även fast det var lite suget här och där!?
 Lördagen blev jobb och senare utgång, nyktert. Nån sa att det inte kunde vara så jävla kul att gå på statt nykter om det suger när man är full!? Kanske stämmer, men finns ju inte allt för mycket att göra i Karlskoga, det har vi ju redan kommit fram till...
I söndags var det en fin dag, promenad och spel mys med Robin, Stina, Sandra och Jocke. Vem tror ni vann;)


Till veckan är det lov, igen! Känns som vi redan haft lov i 6 veckor, men det kan vara skönt:) Stockholm på torsdag är ju inte fel!



Idag blev det fika med Stina, var mys och glatt. Sen åkte vi med min syster in till Ica maxi för att inhandla en fönsterraka, fattar verkligen inte varför just fönsterraka!? Måste vara något fel. Det var iaf en trevlig tripp. Som borde göras oftare. Man blir så bra när man åker till Ica maxi, man känner sig lixom hemma där. Det tycker jag är bra.

Du!

-Nått säger mig att du blir borta en lång lång tid..

Helgen blev lugn och helt okej faktiskt. Var hos Robin och Stina och åt mat, sen blev det guitar hero maraton. Jag och Stina plus 5 killar som var som galna i gittarhjälten.. Men det var trevligt.
Frågan om vad man gör i Karlskoga på helgerna om man inte super kom dock upp, och ja, vad finns det för svar!? Antingen är man sjuk, eller så gör man helt enkelt ingenting!!!

 

Igår var man ledig,vilket var väldigt skönt efter de här 2 jobbiga veckorna. Möte i skolan och sen lunch på stan, väldigt bra!

På torsdag kör Restaurangshowen igång och vi är verkligen pepp, eller kanske inte. Hoppas på att det blir kul och att allt går bra:) Då kan det ju bli en riktigt ordentligt kul kväll på lördag:)

Underbart!


-I just wanted to hold you in my arms

Galet och helt underbart:)


belive me..

Vilken överraskning man fick när man kom hem idag och klev in i köket, vem sitter där om inte ankan..:O Det hade jag inte förväntat mig. Du som var så nära men ändå så långt bort!:) Det kan bli en bra helg ändå det här:)

Sista praktikveckan börjar gå mitt sitt slut, iofs två dagar kvar sen, men det känns skönt att vila(!?) upp sig lite nästa vecka.
Måndag bjöds på fika och bio med brunz, tror dock inte de andra biobesökarna hade lika trevligt som vi. men det kan behövas ibland! Tisdag blev simtag i badet. Stina var en bra simmare:) Men bastun var nog mer efterlängtad av henne än något annat;)

Gårdagen var lugn, mat och mys i Beverly! Hjärtan eller stjärnor, det är frågan!?

Helg, sthlm kanske?, Kanske bowling, kanske bio. Får se vilket som lockar mest. Tror dock det blir sängen;)


andra mars

Första praktik veckan över och det var otroligt skönt att inte behöva gå upp till väckarklockan imorse. Att först gått upp sex hela veckan, fest på fredag, jobba klokcan 9 på lördag och statt på kvällen tar lite på krafterna.
 Fredagen och Lördagen var toppen. Men nästa helg blir nog lugn skulle jag tro. Jag behöver  nog det.
Idag har rumemt fått en förändring, det behövdes kan jag säga. Bakfullt vare inte här iaf och det är jag väldigt glad för. Men kom hem med ett blått knäveck!?


Detta har hänt:
Meg blir dumpa av casey som tycker att det inte går att lösa på annat sätt. Meg stöter på Ben som visar sig vara motsatsen till casey.
Det blir ordentligt med intriger och Casey blir galen. Casey träffar Annie som inte alls vågar visa vad de håller på med.. En kväll dyker Meg upp på samma ställe som både Casey och Annie, dubbel trubbel..
Missa inte fortsättningen!


Du är bäst!

RSS 2.0