Mitt namn är friitzz!

helgen har kännts underbar, inte haft något planerat och bara vilat upp mig efter de hektiska dagarna i skolan. Skönt att det är en vecka kvar till man ska tillbaka:) I fredags  bjöd Daniel mig på tacos, och idoltittande:) Trevligt.

Idag fick jag för mig att vi skulle slå till med pensionsgrej, spela bingolotto, efter många om och men, och besök i flera butiker så blev det av. Tyvär så vann vi inget.. Den här gången, men det kommer fler gånger;)
Har varit på kalas idag oxå, det var trevligt, och mycket god mat, tackar för det.

Imorgon är det måndag, vilket betyder träning och en del ärenden;) en del hemliga uppdrag, Sofie;) haha

Hade!

Sleep

Usch vilken pissig dag det har varit idag. Vaknar upp efter en helt förskräcklig natt:S usch och fy.:/ Sen går ingenting rätt. Hoppas det blir bättre imorgon.
Imorgon ska jag laga världens godaste maträtt:) Sjövalls Kyckling gryta:) muuums.

down

123

Åååh idag fick man reda på att lovet inte alls blir slappt och skönt:/ Måste plugga igen, går inte en enda vecka utan att man måste plugga. Skolan kommer snart inte ha några elever kvar ju! Suck.
hade iofs tänkt plugga lite på lovet, men inget som hade med skolan att göra.

jaja, idag ska jag snart åka och träna, sen ska jag bara slappa och hoppas på lite massage ikväll;);)
Såg förresten att vårat hotell ligger ute nu, så imorgon tänkte vi åka ner och boka om det går:) wiiiie, snart äre dags:D

Nee nu ska jag gå till Hyddan och möta staina:) Spelarfrun som hon så fint kallas;)

aphjärna.

On the bright side

snart lov, känns underbart. Käns även underbart att inte behöva sitta och dö plugga hela dagarna i ända. Plus att jag håller på att bli frisk, känns ännu bättre:)

Idag fick vi reda på provresultatet från spritprovet, gick över förväntan måste jag säga, med tanke på min förkylning. Men visst det kunde gått bättre, men det blir det nästa gång:)

Take a walk!

18 barre.

Nu är jag hela 18 år.  Man får köpa folköl, köpa ciggaretter, gå ut på statt, gå utan byxor på stan ( innebörden av byxmyndighet som jag trodde när jag var ung) haha.

Minns att alla sa i början av året att det skulle gå fort tills jag fyllde, men jag trodde inte att det skulle gå så här fort:) haha.
Ikväll blire galej. Partey med mig:D haha

sink to the bottom.

Tillbaka till skolan efter tre veckor, och jag lovar, det känns. Det verkligen känns!
Har 4 prov att plugga till, plus ett läxförhör, plus körkortet. sshiiiis. Känns inte sådär jätte taggad, Är ju speciellt de ämnen som man vill lyckas i och kunna prestera det bästa, men tyvär kommer det nog inte bli så.

För övrigt ska jag ut i helgen och bränna några mer hjärnceller, vilket verkligen passar in mitt i denna pluggtid. Neaaej.

drive dead slow

Idag vare dags för första teorilektionen. Jippiee;) Efter en väldigt varm dag på masten med ganska mycket dötid men även väldigt mycket tid inne i disken så var det faktiskt ganska skönt att sätta sig ner och ta det lungt lite, Visst vore ju dubbelt så skönt att sätta sig i soffan istället och sluppit anstränga hjärnan, men det är det nog värt. Hoppas bara det inte tar alltför lång tid innan kortet är taget:)

Hoppas på mig!

The Mast!

Ja då var man inne på sista praktikveckan, måste säga att den senaste veckan gick väldigt fort. Men det har varit otroligt kul oxå:)

Ihelgen bar det av till Örebro för lite shopping, perfekt väder för lite inomhusshopping, Inte bara vi som tänkte så tyvär:P haha.
Blev nöjd med mina köp, 3 par skor, en tunika, en t-shirt, halsduk och leggings:) det var riktigt bra gjort. Även daniel blev väldigt nöjd med sitt köp, en über varm jacka:D
Han fick sen även ett par jeans från ullared, uhlallaared, haha!

well idag har jag varit och stylat till kalufsen lite, det behövdes verkligen. och till veckan blir det lite tepetsering i den. Det gillar vi!

Förövrigt måste jag säga att jag älskar Daniel:D

RSS 2.0