Allsång

Klockan börjar närma sig åtta denna sommartisdagkväll och jag saknar min tisdagskompis enormt mycket. Känns väldigt tomt att se på svt1 ikväll..Det borde kännas jobbigt att sitta i Italien och inte kunna se det heller?

?

Torsdag

var en heldag vi hade i Karlstad igår, åkte in vid tolv för att åka och sola och bada som var jätte skönt verkligen! Jätte fin strand och skönt i vattnet. Det är konstigt hur vädret vänder egentligen!? Jag som hade bestämt mig för att inte blöta ner bikinin fick ju mig ett dopp ändå trots allt, han kunde inte hålla sig;)

Sen skulle Carl spela match och vi andra gick till arena för att vänta in mat och carl, det blev en lång väntan men det vare värt för guud så gott det var:) Sen var det bara resan hem kvar, och vi kom hem vid halv tolv snåret, toppen dag!

I tisdags åkte de även till Maggan och jag lovar, jag är inte avundsjuk, försöker iaf!!! Skönt att vi även fick fint väder så de har något att längta hem till;)
Imorrn väntas det jobb igen, nattpasset till fyra, kom inte!! Hoppas på att det går alldeles för fort och att jag kommer hem i tid, för sen väntas det jobb och jobb igen.. Men sen är det en lugn vecka som kommer och som avslutas med Putte:) Det om något kommer ju säkert att bli toppen, det tror vi på:)
Tacomys på distans ikväll:) Underbart och älskat.

-glöm bort sibylla,mc, burgerking!

Det blev en tripp till hotellet igår igen. Var ju inte mycket bättre denna gång, även fast de hade lockat med spel och lek. Så egentligen, vad finns det att klaga på. Det super ju ner oss i vilket fall helg efter helg;)
Vi konstaterade idag att jag i allafall hann med både 1,2,3 förfester, började lite lungt med arbetskamraterna, för att sedan åka vidare till fler maxare. Det var en riktigt rolig tillställning med lite väl mycket dricka för vissa, som tur var så var jag inte kvar när detta hände.
Men det var roligt att träffa de människor som har samma intresse som sig själv och brinner lika mycket som jag för max (!?) nejdå, men kul var det:) Sen vidare till Eskil där det var full rulle, det var inte torrt nånstans! Och tur var väl det, annars hade ju inte hotellet blivit så roligt som det blev..

Det blev en lång men välbehövlig promenad hem till fisksjön från stan, och vilket natt det blev! Jag bara älskar det.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten, nästan hela veckan uppbokad, jobb, kalas, och hör och häpna körlektioner ;O Veckan kommer nog även bli ganska lugn på något sätt, han ska hoppa på´t igen och förhoppningsvis tjäna in lite pengar. Det hoppas vi blir bra.

En hälsning från Italien vore trevligt så därför skickar jag en oxå :) Hoppas boken är bra Lisa! Ta och kom hem någon gång!

Nu väntar tv:n och sängen. over and out

- det är lite rött, är det glöd?

Tocka jävla fredagskväll vi slog till med:)
Började lite lugnt med grill hemma hos mig, på grillen låg allting från fläskytterfilé till korv till hamburgare och till rent fläsk som Virre så fint kallade det.. Hamnar precis där man vill ha det eller hur vare?;)
Pling där kom det några till och det blev en riktig grill kväll, vi var givmilda och bjöd med oss och pling där vare några fler. Som tur var hade de med sig eget krubb:)
Efter en mycket lyckad grillning satte sandra och jag in oss i att göra fruktsallad och efter tjat och drygt en timme var den klar, men oj vad god den blev. Vi kunde inte gjort det godare snabbare.. det krävdes de där dryga 60 minutrarna;)

natten smög sig på och vi bestämde oss för att sätt oss inne i värmen.. det var trångt må jag säga, men ingen led för det:) Istället kom sandra på att vi skulle leka ön.!? Det var hur bra som helst, var länge sen jag skratta så mycket. Tog bara 40 minuter för Sara att komma på knixet;) haha. Lekarna fortsatte tills klockan rann iväg och gänget var tvugna att dra sig vidare ut på nya äventyr:) Till sist satt vi där, Jag Jimmy och Mathilda och surfade på idiot.se hur bra kan det vara=)

Taggar inför jobb imorgon 8.30 känns riktigt bra eftersom hans buss kommer hem 03;) Kalas och lugnt imorgon, kan behövas efter denna hårda kväll;) tackar!

Godnatt!

RSS 2.0