inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls!

Idag, äntligen så kör vi:)



för en lång lång tid..

okej, jag erkänner. Jag suger på att blogga, men jag har varken tid lust eller ork att skriva. Visst jag sitter här i soffan flera gånger per dag och tänker att nu ska jag banne mig blogga, men sen kommer jag på att göra något annat och så blir det helt enkelt inte av. Så ännu en gång: jag ska göra mitt bästa för att förbättra mig!

helgen vad toppen bra, lite för mycket. Men samtidigt underbart roligt. Hoppas på att den här helgen kan bjuda på lika mycket skoj och skratt! Imorgon Är det Håkan Hellström i Örebro och som jag har längtat. Det finns så mycket minnen. Jag blir både glad, ledsen, inspirerad och kärleksfull. Road, besviken, förväntansfull och helt enkelt uppfylld av allt av att se och lyssna på Håkan så det ska bli riktigt bra, det riktigt kryper i mig!
Efter den konserten så får vi se om vi går vidare på Backyard Babies på Wickan eller om vi ska snurra våra lurviga på 70tals statt! Det märks när tiden kommer!

På lördag blir det iallafall statt, så mycket statt! 20års fest gånger 3 så det kan nog inte bli bättre kan jag tro. Jag hoppas på en riktigt lyckad och rolig kväll.
Nu ska jag stoppa in våra pizzor i ugnen för att sedan äta en liten bit.
 
Hoppas alla andra får en underbar helg, det ska jag ha!

högstademinne



Kör Sture fortfarande med sin tipspromenad mån tro?

en vecka har gått och bara en tredjedel kvar

Idag har jag gjort mycket, vaknade av klockan vid 10, alldeles för trött men tog mig fan i att gå upp så det gjorde jag.Efter den mardrömmen, kunde jag inte göra mycket annat än gå upp!
Tog mig en snabb frukost, diskade undan allt och skjutsade sedan hem Lisa för att kunna ta bilen.
Kom hem, städade undan resten sen blev det sibylla lunch med Carl, och nej bara för att vi bor fem meter ifrån sibylla så har vi faktiskt inte varit där en enda gång tidigare! Det fick bli våran debut!
Sedan åkte jag iväg till mitt möte på banken som var över lika fort som de började, det visade sig att jag bara kunde gå ut till bankomaten och trycka in min kod och sedan var kortet aktiverat. om man det visste kanske man inte hade levt som en fattig man de senaste dagarna. Men men, man lär sig något nytt varje dag.

Var till ICA Maxi i Kristinehamn en sväng också, och för er som undrar varför så är det för att handlingen blir så otroligt mycket roligare på ICA Maxi, man kommer liksom in i en annan värld, där man kan vara sig själv för en stund!
Det blev en hel del som fick åka med hem, men när jag tittar i kylskåpet känns det som att det är lika tomt som innnan, skumt det.

Tacomys hos mamma var det ikväll eftersom sista syrran ska flyga sin kos til Göteborg, det är lite sorligt, bara jag kvar här hemma och det kanske inte är allt för länge till men vi får se! I varje fall god mat och trevligt umgänge var det.
Åkte förbi nobelhallen för att se Bofors sista period och vilken spännande period det blev, ska nog fortsätta att komma i sista stund, det blir mycket billigare så;) Carl och Kumlas sista match slutade även den med vinst, roligt och skönt att avsluta säsongen så.

Imorgon blir det jobb igen, dock bara de sköna tre timmarna men sen på fredag blir det en heldag på max, kom och besök mig vettja;)

helg med massa jobb och allahjärtans dag

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jobbade fredag kväll till för länge.. Åkte hem till mamma och fick i mig lite mat sen var jag egentligen alldeles för trött för någonting alls men jag tog mig iväg hem till mackan där carl med vänner satt och tittade på tv. Blev en lugn kväll framför tv:n och vi åkte snart hem igen, men den här gången till distansvägen Jag tror att både Carl och jag var lika trötta för vi somna utan knappt ett ord sagt! :)

Upp lördag morgon för att skjutsa Carls lillebror och vi tog oss oxå hem tidigt, blev en tidig frukost och sedan en sväng i sängen igen innan Carl skulle iväg för att spela match och jag skulle iväg och jobba. Efter jobbet åkte jag iväg till Boda borg där jag mötte upp Sandra, Camilla, Elin, Amanda och Jennie som skulle in i banorna för att fira Sandras 19-års dag! Det var riktigt roligt med en massa skratt och en del blåmärken, tack för en otroligt rolig dag!
 
Grattis Sandra 19 och imorgon Grattis Lisa 20 :)

Efter det skulle jag fort hem för att fira alla hjärtansdag tillsammans med Carl, han var hemma och hade brjat med middagen och jag skulle snart komma hem, trodde vi. Men tjejerna var inte allt för snabba att göra sig iordning inför kvällen, så det blev lite sent när jag skulle skjutsa dom och kvällen blev rubbad tidsmässigt. Men hem kom jag och innanför dörren stod en otroligt fin blombukett som Carl köpt till mig :) Det var jätte gulligt tycker jag, och en liten flashback kom fram från förra året,(läs bulanberglund.blogg.se ) helt undeerbart!!
Middagen var jätte god och Jocke kom och gjorde oss sällskap.
Senare åkte vi ner till folketshus där Anna hade hejdå fest! Där blev vi bjudna på inte bara en utan två flaskor vin, det tyckte vi om och vi bestämde oss för att gå vidare till Melkers, dit men inte längre. Även där var det trevligt men blev lite tomt när de andra gick in på statt för att se Christian Waltz, Carl och Jocke bestämde sig (säkert därför) att oxå gå ut, så jag åkte tillsammans med en väldigt tankad Sonny hem till Distansvägen för att invänta Carl..
Det var väl en helt okej allahjärtansdag, inte riktigt enligt planerna men vi fick iallafall vara tillsammans denna allahjärtansdag:) Tack!
                                                 


Söndagen var jobbig, alltför jobbig och jobba dessutom. Men det blev bättre allt eftersom.. Carl spelade match, som inte var allt för viktig men vann denna med 10-6 och han gjorde bra ifrån sig. Det var kul att höra!
Kvällen blev Pizza och godis med Carl och Jocke, de tittade på fotboll och jag tittade på Beck, skön söndag efter en hård helg.

Nu sitter jag i soffan med nyfärgat hår i turbanen och har inte riktigt vågat titta mig i spegeln ännu, ska snart gå ut på en promenad sen ska jag åka hem till Distans ännu en gång!
Jag älskar dig Carl!


ledighet

Måste erkänna en sak, det är inte lätt när det inte finns någon dörr eller isoleringsliknande till vårt sovrum, här sitter jag i vardagsrummet och försöker vara så tyst som möjligt för att carl ska kunna sova, Han kom hem sent inatt och sen up tidigt för att jobba. Klart han behöver lite sömn pojken;)
Annars då, tänkte jag skulle hålla i det här med bloggandet nu mer och mer speciellt för att Anne som befinner sig på andra sidan jorden, sanrt iallafall ska kunna läsa om alla bravader som händer här hemma i Karlskoga och även för att Anna inte ska få allt för mycket hemlängtan när hon sitter i sin spårvagn i Göteborg och tycker att passagerarna inte alls pratar lika roligt som passagerarna hemma i Karlskoga. Vem vet du kanske även får en vän som de busschauförerna här i stan har. Det hoppas jag, då kanske dina dagar inte känns allt för långa..
Det är mycket som händer nu måste jag säga. Syrror flyttar hit och dit, inte bara mina. Vi har flyttat och snart ska även studierna börja för mig, ska lägga min ansökan på lådan senare när jag tar min promenad. Dock är det bara till komvux än så länge eftersom Hotell och Restaurang var så mycket för A kurser så måste jag plugga Engelska B för att komma in på den linjen eller vad det kallas som jag vill.

Har varit ledig sen i måndags nu och idag börjar verkligen rastlösheten komma fram, vad ska jag göra nu, vad blir det ikväll, om jag kanske skulle göra så, eller så? Eller senare?
Inte lätt alla gånger, men var iallafall på hockey igår, tråkig förlust men trevlig match, det är sjukt vad mycket folk som passar på att gå på hockey när det är gratis, har nog aldrig sett så mycket folk.. nästan.
Tog mig även en promenad igår, barkbanan var det länge sen man gick i, och det var ju inte lätt att gå där i denna årstid. Två skidspår på var sida och i mitten en snövall som man fick pulsa i, tungt, men det gick det oxå.

Som sagt, rastlöshet.. ska jag laga mat nu eller senare, promenad nu eller senare, fortsätta städa nu eller senare`?
Nej det får bli allt senare, sitter kvar i soffan ett tag till!

hej

februari

ingen bra uppdatering från min sida precis, men ska göra mitt bästa även denna månad.
Flyttat hemifrån nu och det börjar kännas bra faktiskt, känns lite skumt att inte vara hemma längre och det känns lite som att vi bara lånar lägenheten som så många gånger förut, men nu är det faktiskt vår. Jag hoppas det ska gå bra.
Februari började bra med Sofie som fyller 20, Jag och Carl som flyttar ut och även ett  år har gått. Tiden går sjukt fort, det känns som det nyss var sommar.

Det är mycket att fixa med och man tröttar ut huvudet väldigt fort därför ska jag nu ta mig en kopp te och försöka läsa ut boken som jag haft allt för länge nu!



RSS 2.0