-Är det ledigt här?



Snälla, gå av tåget!!!      Mer behövs inte;)

Stekare!?

Det är någonting som inte stämmer med det stället. Det verkar som att allting de gör just nu är fel. Inget är rätt någonstans och jag står inte ut längre!


Kom hem!!

Bäst!

Mycket har hänt sen sist, Alanya, Bal, Student. Jag får väl helt enkelt erkänna att jag inte haft lust eller ork att skriva något här.

Resan till Alanya som för övrigt var för exakt en månad sedan var en toppen resa. Blev en del tokigheter men nu i efterhand så känner jag att jag hade det hur bra som helst där nere. Hur bra som helst!

Kom hem en vecka innan balen och det kändes skönt att slippa stressa med allting.  Balen var även den toppen, en oförglömlig kväll för alla skulle jag tro. vem var värst!?
Dagen efter balen var ingen höjdare, upp till avslutningsmiddag i skolan för en sista gång vilket inte var det lättaste. men det gick bra tillslut.
Kvällen spenderades med att klä vagnen och det kändes lite sorligt att det verkligen var över snart. Men som känt även väldigt skönt.

Sen var det äntligen dags för Studenten! En underbar dag, allting var perfekt.. nästan iaf.:) Men det behövs ingen klagan om denna dag. Jag var nöjd över att ha gått ur skolan och jag firade det på bästa sätt. med att både somna på mottagningen och få foten överkörd. Men kul hade vi:)

Sen var det hela över. Känns väldigt konstigt nu att det bara är borta. Skulle vilja göra om precis allting bara för att få känna hur det känns igen. Bara minnen, väldigt goda minnen!



RSS 2.0