C-vitamin behov!

Att vara sjuk i det här vädret är ingen höjdare, jag lovar!!

Nationella prov i Svenska B idag och jag är så dum att jag glömmer att skriva en rubrik på den jävla uppsatsen, man det bli värre? Får hoppas på att innehåller väger upp mer.
Annars inget nytt på fronten, jobb och lugnt i helgen, ska bli skönt för en gångs skull:)

27 dagar till Alanya:)

-There's someone down below blowing you a kiss.

Vilken jävla kväll fredagen bjöd på rent ut sagt! Stinas 18 års fest i united var mer än lyckad, i varje fall för min del:)
Visst det var lite kallt och jag har ont i fötter, ben, mage och huvud men det vare värt. För så roligt har jag nog inte haft på länge. Inte vad jag kan minnas iaf!?

Igår var det avslutningsmiddag med Hc, min kväll blev dock tidig. Kom hem vid elva och somnade nästan på en gång. Fredagen tog hårt på mig, och det sitter i än. Frågan är hur länge en bakfylla kan hålla i?

Tung vecka på gång nu. Men det belönas med ännu en helg:) Jag gillar dom!


Tack Stina!

- Jag ville bara vara med dig!

Hur bra som helst!

-Let's make it,yeah, We'll cause a scene..

Nu är det nära. Imorgon är det två födelsedagsbarn och på Fredag blir det galej för hela slanten. Hoppas det blir toppen!
Helgen belv lugn även denna, har märkt att jag inte har råd att gå på hotellet varje helg. Så jag sparade mina kronor denna helg för att kunna unna mig två helger i rad på hotellet,vad säger ni om den finurliga idén;)

Idag när jag lånade Carls cykel så fick jag ju självklart punka på något konstigt sätt. Vet ej hur detta kunde hända, men när jag parkerade vid Arbetsförmedlingen så pös det som bara den ur däcket där fram. Det måste betyda nånting!? Men duktig som jag är så lagade jag den när jag kom:) Så nu är den som ny! Förlåt!

Borde egentligen inte sitta här, borde ägna mig åt pluggning men det vill sig inte. Det funkar inte på egen hand!




så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du


- nånting i dina ögon..

Helgen var nog den sämsta hittils. Kan inte direkt sätta ord på vad som var så fel, men det fanns med hela tiden!

Tillbaka till skolan igen nu oxå efter 6 veckor, ganska lugnt ändå till en början, veckan kommer nog gå snabbt skulle jag tro. Helgen är mer än efterlängtad när man vaknar på morgonen och det känns som man sovit fem minuter. Att det kan vara så skönt att sova!

Förövrigt så var stockholm bra, dock lite dålig shopping men det fick duga. Trevligt att träffa farsgubben och det var en lyckad dag.:)


Student snart!:)

RSS 2.0