Måndag

Måndag, bra start på en ny vecka. Jobbade lunch sen hem för att städa i lägenheten och när jag väl börjar, kan jag inte sluta. Var tvungen att gå igenom alla skåp och lådor, vilket iofs är ganska kul och spännande beroende på vad man finner!
Carl och jag gjorde nyss kvällsefterrätt vilket var Gino, massa frukt och vit choklad och glass. Var himmelskt gott!


Imorgon är jag ledig, vilket betyder sovmorgon och långpromenad, mer är inte planerat!

Nu har jag gjort ett försök att vinna också:  http://lindablom.se/category/pagaende.html


12 november 2009

Jaha då får vi väl säga att det var dags igen. Jag är inte riktigt bra på det här med bloggar, även fast jag spenderar mycket tid vid datorn så har jag endå "inte tid" att skriva, brukar jag säga :)

Var ju snart en  månad sen som vi hade vår 20års fest som vi är väldigt väldigt nöjda med. Riktigt bra presenter och är så glad över att så många kom.  Jag hade världens bästa dag, för hela dagen var faktiskt hur bra som helst.
Så Tack alla, Tack!

Annars då, har varit hemma en del, förkyld och dann. Tog vaccinsprutan i torsdag vilket resulterade i att jag inte kunde jobba fredag. Men idag känner jag att uj vad värt det var att jag tog sprutan.
Idag har jag tränat med thess, pluggat en del och bara tagit det lugnt här hemma. Ska snart iväg och äta mat med Virre och Stina, en mystorsdag som man kanske borde unna sig oftare. Carl åkte iväg till träning vid ett och ringde vid fyra och sa att han även skulle in till Kumla för att träna !?  Får se hur denna säsong slutar egentligen!

Som sagt, ska på restaurang och äta, vi kan säga att vi firar för Johan Erkgärds som fyller 20 idag! Grattis killen!



RSS 2.0