Spökhus!

Skön simmning imorse, vi var dock där 40 minuter innan det öppnade men som tur var fick vi gå in tidigare och basta, så idag blev det lite omvnt, bastubad och simning efteråt istället för tvärtom, men det gick minst lika bra för det.
När jag gick hem såg jag tro det eller ej, en mygga, dom har redan tagit sig tillbaka. Usch och fy för myggbett, det är nog det enda dåliga som finns på sommaren.

Igår fick jag ett ryck och började packa ner större delar av mitt rum, så nu finns knappt någonting kvar, det känns lite skumt, men samtidigt väldigt väldigt skönt. Mamma satt med en öl och tittade på när jag packade ner mitt liv, och hon sa - det är ju lite konstigt nu när du själv packar, det har vi ju alltid gjort tillsamman men nu är det ju bara du som ska flytta!
Det kommer inte bli lätt för mamma;)

Idag blir det jobb klockan 16 och hoppas på att hinna med bilen in till Kumla inför deras kanske viktigaste match hittils, men om inte så hoppas jag det kommer gå bra.
Imorgon har jag det fullt i min kalender, Jobbintervjuv klockan 9.30. Klipptid klockan 13.00 och jobb klockan 17.00 natt dessutom, men sen är det ju faktiskt fredag och helg. En riktigt bra helg hoppas jag på, det kan vi behöva inför nästa vecka när förhoppningsvis flyttlaset går.

Tack

På väg!

IKEA idag med Carl, skulle inhandla ett och annat inför våran flytt, och vi fick faktiskt med oss en hel del. Det var allt ifrån, smörknivar, diskborstar, skärbräden, matta, lampa, badrumsmöbler till starinljus. Var roligt att vi fick med oss så pass mycket, och endå för en sån liten slant.
Tog oss även en tur till NetOnNet och kikade på en tv för framtida inköp. Och även där blev vi glatt överraskade över priset. Inte så farligt dyrt, så det kan vi nog slå till på om någon månad eller två.

Blev en mysig tjejträff igår med Combat på schemat, Jag Petra Johanna och Virre körde hårt i en timme, och jag kan lova att jag var mer än slut efteråt. Skönt, så otroligt skönt och nu ska det bli allvar. Imorgon kör jag igång med simning igen och sen på Fredag blir det hör och häpna ridning med Mathilda, jag som aldrig ens rört en häst ska klara av att sitta på en utan att trilla av. Önska mig lycka till!
Var även på banken igår, och tacka fan vet jag Swedbank, äntligen fick vi det efterlängtade lånet! Nu är vi på riktigt god väg. Nu bär det av snart och jag längtar!
Idag bestämde jag mig även för att göra av med min underbara balklänning, känns tungt men som sagt vad ska jag ha den till, sitta och titta på!?

Nåväl, ska ännu en gång ta mig till OK och köpa lite bär.
Ses!


what a day

oj oj oj idag har det inte varit min dag, verkligen inte! Det känns som att allting går emot mig. Usch och fy.
Har iallafall jobbat idag sen cyklade jag kvickt ner till badhuset för att återigen simma med virre, vi har bestämt oss för att klara detta den här gången:)
Efter simning och bastubad tog jag cykeln upp till stan för en fika med eftertraktade sandrabrunz, det blev en sallad på melkers eftersom vi upptäckte att Paris görs om, vilket vi inte hade en aning om, eller?

Väl hemma, tog jag mig en lur och sedan satt igång och städa, trodde jag skulle få tidigt besök men inte:/ så nu sitter jag här och tittar på simpsons och utklassar Dennis i msnspel, vilken jädra kväll alltså, ska nog ta mig en promenad till ok snart tror jag.



Tjugonda knut

Då var det dags igen att göra ett försök här. Känns som att all min kraft försvann efter branäs. Men nu ska ja ge mig fan på det.
Branäs var en riktigt hit måste jag säga. Har nog aldrig haft det så roligt, men samtidigt så vidrigt. Men vad hade jag förväntat mig, ni har iallafall stigit en hel del i mina ögon allihopa:) tackar för den resan!

2009 väntade på oss här hemma med sjjukdom och jobb. Jobb jobb jobb måste jag säga. Det känns som det är det enda jag gjort sen jag kom hem. Men det är iofs faktiskt inte sant. har även hunnit med att köpa oss en lägenhet och en soffa och idag packade jag mina två första lådor, snart är vi ivg och det känns faktiskt underbart. Det ska bli så skönt att få sitt eget att ro om. Jag var även nere och simmade med Virre tidigare idag och det var skönt och kul, det ska allt bli fler gånger, absolut:)

Nu ska jag snart åka till distans och slå sönder mitt fina pepparkakshus, för idga städar vi ut julen, ännu en gång!

nytt år..

hemma efter en riktigt tung och bra vecka. har knappt orkat lyfta ett finger sen vi kom hem, och ska inte göra mycket åt det heller därför summerar jag veckan vid annat tillfälle.

Tack iallafall:)

tung dag med bakfylla....

jag hoppas ni smakar på ironin i inlägget nedan //matti andersson

RSS 2.0