....vind och vatten!

Jaa solen har vi ju iaf inte sett mycket av, utan sommaren har ju mestadels bestått av vind och vatten. men man får göra det bästa av situationen, som infravärme tex, eller solarium;)
haha
Helgen har passerat och det blev bio i fredags med daniel. The Simpsons filmen. haha riktigt rolig var den, och massor med folk, Karlskoga är ju litet och det var inte så konstigt att man nästan kände igen varenda en som kom in i biografen:) hehe
- It was the worst day of my life.
-No my son, it was the worst day of your life, ths far:) haha

Det var roligt.
Lördagen blev först att käka nere på stan eftersom både jag och min syster var för lata för att laga mat:P
Sedan bar det av hem till daniels mamma för att få äta mat där oxå:) Trevligt var det iaf.
Och till sist åkte vi hem till mig och "spelade" ett nytt spel som någon kom på, som kallades kategorier, haha vilket nörd gäng:P

I fredags kom även Stinuuuuus hem:) Viket jag tycker var på tiden. hehe

Nu sitter jag här och väntar på mat än en gång denna helg. haha det vi gör är att äta:)
Men till veckan blire träningn igen. hihi

hare bare.

Where are you!?

Igår blev jag och Daniel bjudna på mat av Emanuel, eller ja kanske mer hans mamma:) Men det var väldans gott för det, tackar man för:)
Efter middagen fick daniel för sig att han skulle klippa sig, eller snarare raka sig!?:O:O
Så vi åkte hem och hämtade rakapparaten och jag började, till en början blev jag ganska nöjd, eftersom det inte var så mycket hår som hade trillat bort, men Daniel ville mer.. Så det fick bli ganska mycket som föll bort. Han blev väldigt fin:) Och jag var nöjd med mitt jobb, fick ju som tur var lite hjälp av proffs frisören Kimmen:D haha Och emanuel med damsugaren:P

Idag har jag städat och bakat kakor, som blev vädligt goda så jag ska nog snart gå ner och ta en till. Sen blire en promenad om det inte rain cats and dogs. Men det märks ju. :)

Älskar min D.

På fredag kommer stina hem igen, woohooooo:D Men iofs så åker alla andra då:/ Men hoppas det blir huuur roligt som helst:)

Neej nu ska jag ta och göra något vettigt.
Grattis Emanuel!

out.

"Jag trodde jag skulle få 95 kilo över mig!!!"

Lördag morgon klockan halv åtta, orkade knappt upp ur den inte så jätte sköna sängen, men just då var den kanon.. Well well tog mig upp framåt en kvart i och vips så var klockan reda kvart över och daniels mormor var i tid:)
Begav oss till Sunne.

Väl framme möts vi av en sötis som inte går att missa. Finns ingen sötare.
Fika och ombyte, senda gick vi till parken.  Wooow vilket toppen väder!  Blev mycket bad och mycket sol. och mycket skrik hahaha.
När jag daniel johan och maria åkte tillsammans i en kana fick vi sån jäkla fart och på kanten var den nära på att välta över. hahaha Maria:- uhhhiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaahhhh hjääääälp!!!!!!
hahaha det var nog det roligaste på det här seklet:P hahaha
Daniel var även tvungen att åka fritt fall 3 ggr eftersom det är lixom ultimata numret:P
Var en otroligt rolig dag och jag är mycket nöjd, dock lite solbränd, men vem klagar när det är sol i Sverige!? Inte jag iaf..

För er som undrar så spenderade jag min Lördag på Sunne vattenpark med daniel och hans familj om det inte framgick i texten.:)

Nu ska jag snart ut och äta mat.. Muums, sen ska jag hem och sova för jag är jätte trött:)

tack och godnatt!

I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine

Idag gick jag upp tidigt för att ta en promenad med Sofie. Vilket blev en promenad till kronhallen för att köpa mat som jag skulle tillaga till min kära mamma som fyller år idag:) Blev Sjövalls kyckling gryta:) Mums vad gott det blev:)
När jag kom hem från promenaden fick jag ställa mig och göra en tårta, vilket oxå blev väldigt gott. Man får ju stå upp för sina betyg ibland;)
Förövrigt så var våran Sthlms resa väldigt lyckad, har inte orkat skriva om det men är väl lika bra att göra det:)
Måndagen var inte toppen väder men det fick bli en ganska snabb shoppingrunda eftersom vi kom fram senare än vad vi hade planerat. men det funkade det med, köpte mina grejer ungefär en kvart innan vi skulle hem, men lika bra är det för det:P
Tisdagen bjöd på allsång, vilket är något man ser fram emot, haha. det här året var det dock inte lika bra artister men det fick duga. Allsång är ju alltid allsång...
image34
ja ni ser ju själva:)

Efter allsången åkte vi tillbaka hem till min pappa och åt och tog det lungt:)
Onsdagen bar det iväg hemåt igen, vilket kändes ganska skönt att få komma hem, vet inte varför man är sån . Men hemma är väl helt enkelt bäst:)

I helgen blir det campa i Sunne, det ser jag verkligen fram emot:) hehe Men nu ska jag knalla iväg hem till Stina och hjälpa henne att packa, eftersom den fjanten åker till kreta på fredag liiiiip:P hahah.

Out.

leva livet..

Då var det helg igen, som så många gånger förr.
Att man aldrig kan komma på något roligt att göra till helgen bara:P
Idag började agen med lunch på golrestaurangen, har nog aldrig sett en sån stor portion sallad som jag fick, mycket god må jag säga:)
Fick dock lite problem på vägen hem men det löser sig nog älskling:)

Förövrigt i veckan har jag hängt lite med Stina, var nog roligast på länge att vara på stan faktiskt, eftersom själva staden inte är så roligt så får man ju göra det bättre:)
Köpte det största tuggumit jag sett, och värken i käkarna har inte släppt än:P haha
På kvällen blev det träning, var faktiskt väldigt roligt att prova på något nytt. Brukar inte hända..

I måndags blev det grill hemma hos Lisa, solen stekte och det var hur underbart som helst, man måste ju tyvärr  ta vara på dom få soltimmarna man får nu förtiden, eftersom den inte kikar fram så ofta. Well well, goda grillspett blev det iaf. Och efterrätten blev suverrän:)

Till veckan drar jag Lisa och magda till storstan och lever livet.:)

out. 


RSS 2.0