Stockholm

Visst har varit hemma i drygt  vecka nu, men har inte fått fram några ord för att beskriva min resa förrens nu.
Det var en varm och het dag vi mötte i Sthlm, från att ha åkt från Kga med lite molningt väder och kvällen bjöd på många överraskningar, bl.a en ny kvinna+barn, alice bah och röd köttfärs.:/ Vi tog oss till en restaurang där det såg ut att vara väldigt fint och bra, men fick vänta i drygt 2 timamr på våran mat, och då blev vi inte sugna längre.

Tisdag i sommar Stockholm, betyder allsång på skansen och vi ville inte vara utanför och speciellt inte nu när Håkan skulle äntra scenen. Vi begav oss dit runt 1 snåret och till vår förvåning fick vi otroligt bra platser för att vara där 6 timmar efter de första åskådarna. Ni som såg det på TV eller kom dit timmen innan missade verkligen något stort.
Redan vid 14.00 började repetionen och vi fick se all the artist innan programet :) Plus att de som såg på Tv, missade den otroligt bra eftershowen som Håkan bjöd oss på.:) Folk var som galna ^ ^.
hååkan


hellström


anders

hååkaan





håkan


WOOOW säger jag:) vad säger du?


Nu ska jag ha 50-års kalas i mitt egna hem;)
So long!

värme?

Jisses vad vädret är hett i Juli.

Har varit ute i högst en timme idag och känner mig som en stekpanna.^^ Tillock med jag har badat nu ju, och inte bara en gång utan två;) Det blir nog en tredje gång idag så jag inte försvinner bort i värmen.
Läste om hur varmt det är att lägga ny asfalt i den här värmen.. 40 GRADER!!! +att de har sånna varma dräkter på sig, ska aldrig bli vägläggare.

Nej nu ska jag fylla min vattenflaska och bege mig ut i den heta runda cirkeln igen.


Have a sunny day^^


RSS 2.0