vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig..

Den här veckan har verkligen kännts som ett stort svart hål, ett hål som bara vill äta upp mig. Jag har tillockmed drömt om det och det känns läskigt! Men som tur är det helg nu och det börjar arta sig, jag lyckas sakta men säkert skrämma bort det! Ikväll bjuder hotellet upp igen och vi får hoppas (som vanligt) att han kan bjuda på något roligt denna kväll:) Får hoppas jag kan supa bort min förkylning och att allt försvinner;)  

Blev en tur till nobelhallen i onsdags för att se HC,s första match, och det syntes,det gjorde det;)  trevligt var det, dock inte lika roligt längre att sitta och sukta efter nr 20. Får väl se till att vänja mig med ett annat nummer och annan hall..!? 

   kör vi elle?

-hon var väl kärleken

vad händer, vad fan händer?


I like you so mutch better naked

Körningen gick hyffsat om man tänker på det skyfall vi hade när just jag skulle köra, och självklart slutade det när jag klev ur bilen. Typiskt´, men det är bara att gå på't igen på fredag.
Var nyss nere i bashuset och tog mig några simtag, det var riktigt skönt och efterlängtat. även bastun;) Nu ska jag äta sen träffa Sandra för en glass, det kan bli mysigt!


None


Lycka till Carl B.

raggnäste!

Ludvika i helgen var riktigt bra, över förväntan faktiskt! Det var trevligt att träffa släkten igen och prata gamla minnen:) Borde göras oftare.
Lördagen blev utgång i Ludvika och det kändes nästan som man stod i en lada och dansade, mitt i schlagershowen!

På söndagen blev det en tripp till Surahammar för att se Carls match, det gick bra med vinst och allt. Jag som trodde att resan hem till Karlskoga skulle ta minde än en timme var lagomt seg och mör när jag kom hem. Det blev en riktigt hård helg;) På gott och ont!

Skönt att vara hemma i alla fall. Idag blir det körlektion och simning.  Tjejmilen nästa jimmy;) Grattis till körkortet hörru grabben:) 

You'd better lie low.

Det var fem tokiga tjejer som satt sig i bilen för att åka till liseberg igår. Det börjar med att vi redan kör fel i strömtorp, vilket var en dålig start på det hela eftersom resan dit tog hela 5 timmar!?!?
Väl inne på Liseberg var vi nöjda och glada och det var verkligen värt att åka dessa många timmar för vilken kul dag vi hade, perfekt väder och inte långa köer, det tackar vi för! Vi styrde resan hemåt vid 22 snåret och även då gör honfel det första hon gör.. på parkeringen. Inte lätt alla gånger! Carl blev iallafall glad när jag kom hem med choklad som jag lyckats vinna. Man kan ju inte få stjärnvinsten varje gång;)

Idag fortsätter min resa till dalarna för släktträff och kräftskiva, det kommer nog bli riktigt kul, släkten brukar inte vara samlad men nu var det verkligen på tiden! Söndag blir det första matchen i surahammar, ska faktiskt bli riktigt roligt att se Carl spela igen, som jag har längtat ;) Jag lovar!

Nu ska jag se över min packning igen, som alltid är för full för den ynka helgen som jag ska spendera borta!

22.22

Touch me til I fall, oh, in love

bagare?

Ledig idag och det känns lika skönt varje gång eftersom man nästan aldrig vet när det kan bli nästa gång.

Lägenhetstitt igår och vi gillade den verkligen, hur bra som helst. Se till att fixa det här nu gullet!

Vi var även ganska rastlösa igår och kom därför på att vi skulle baka, eftersom jag blev utsedd till klassens bagare fick det bli något så avancerat som chokladbollar. Det var barnsligt gott, var ett tag sen man gjorde det och carl hade nästan glömt bort hur roligt det var att rulla bollarna i pärlsockret. Jag lovar att så entusiastisk har jag aldrig sett honom, han borde nog satsa på det istället;)


Idag är det precis ett år sedan och jag saknar dig oerhört mycket. Jag trodde aldrig att något sådant skulle hända, inte så fort, inte när jag var så ung, inte innan det hade kommit fler. Jag ville inte, jag vill inte och jag hoppas det inte händer igen på ett tag! Du är bäst!


I've got another confession to make..

Vilken natt, vilken helt otroligt underbar natt...

If you love me,won't you let me know?

Det känns verkligen som att sommaren är över, alla inplanerade saker är snart avprickade och det kommer bli en helt annorlunda höst den här hösten.

Putte i parken fick verkligen Karlskoga att leva igen, jag minns inte när jag såg så mycket folk i rörelse samtidigt som det var denna helg. Sandra berättade hur mycket de hade fått in under denna succéhelg och det var ju inte en tusenlapp det handlade om. Det var en riktigt rolig tillställning som jag hoppas återkommer. Måste säga att fredagen var den bästa, hur bra artister som helst och perfekt väder och underbart sällskap. Jag älskade hela dagen och ville inte att den skulle ta slut och vi lämnade inte över den fören sen natt, vilket gjorde att jag inte direkt skuttade ur sängen när vi skulle iväg och jobba klockan 8 lördag morgon. Catering på bröllop ute i buschen. Det gick väldigt bra trots min korta sömnperiod och trots tysktalande gäster til nästan 90 procent. Men kul var det, det var det! Jag kan ju lova att jag var lagomt trött när jag knallade upp för trappan vid tolv snåret och jag hörde hur putte sparkade igång sista bandet för denna gång. Jag ville verkligen, men jag hade ingen ork. Det blev istället att sova tills Carl kom hem från teambuildingen i örebro, även denna gång ångrade han sig och ville åka hem istället för att sova kvar, som hade blivit betydligt billigare. Men jag känner mig ändå rik som fick hem honom den natten. Toppen!

Söndagen var seg som väntat efter 4 dagars hålligång, så det blev inte mycket gjort den dagen, och jag tror han tyckte det var skönare att vakna upp bakfull 5 km hemifrån än 5 mil.


Jobb hela veckan, sen Winnerbäck i brunnsparken igår och det va riktigt, riktigt bra. Kul att det klaffade med allt! Träffade Sandra efter många års väntan, ;) Mysigt med makaroner och köttbullar och vin. Det blev en hel del snack om allt och alla. Vi borde haft mer tid!

Dagen har bestått av regn, film, promenad och nudlar. Det är nog dags att jag tar mig upp här ifrån snart. Ska med och titta till katter åt någon moster som är i Turkiet:) Bättre sätt att slå ihjäl en lördag finns nog inte! Eller?


RSS 2.0