Thailand.

tänkte att jag skulle försöka sammanfatta mina två veckor i thailand på ett blad.
När vi steg av planet efter 12 h resetid och en vädligt öm bak så vare som att gå in i en vägg av värme. Har aldrig varit med om en sån förändring. Vi satt på planet och såg ut över thailands land, massor av öar och tropisk mark.
well inne på thailands flygplats fick vi vänta ett bra tag på våran sista väska som var mycket senare än de två första och eftersom det var min väska så skulle det inte förvåna mig om den skulle ha landat någon annanstans i stället. Men tillsist kom även den på rullbandet och vi begav oss ut till bussen.
En buss resa på drygt en timme tog oss från phukets flygplats till Karon beach och vårat hotell:) Vilket var betydligt finare än vad som visats i katalogen.

Efter två dagar med regn fick vi äntligen sol och vi tänke få en snygg bränna, så mycket sol och värme förgyllde våra dagar:)

Vi besökte en ö som kallades äggön eftersom sanden på ön skulle vara lika vit som skalet på ett ägg. vet inte om det uppfyllde kravet men underbart vackert var det. Där fick vi snorkla bland nemo fiskar, och en av fiskarna blev väldigt förtjust i min systers sårskorpa så den blev hon av med, mysig fisk!?;)

Vi tog en tripp till Phi Phi Island en vecka efter vi kommit ner till thailand, och det var en väääldigt lång bussresa plus en väääldigt lång båtresa men ganska fina öar.
Tog en tur in till maya bay där The beach spelades in, men den var faktiskt mycket finare i filmen, kontsigt nog!?.

Det blev en ridtur på elefant oxå, det måste nog vara det läskigaste som jag var med om, mycket smala stigar och ett väldigt stort djur, det passar lixom inte ihop. Men så skulle det vara i thailand.
 
bilder kommer.


Belv en väldigt lyckad resa och jag uppmanar alla som inte varit där att åka dit:) Något man måste se.
tack pappa.

RSS 2.0