Torsdag

Jag är glad och stolt i vilket fall !


Snälla kom hit fort, kom så fort du kan..

Första dagen i skolan avklarad, eller om man ens kan kalla det första dagen, var ju där i en halvtimme och fick bara en massa papper. Nästa gång blir om en vecka, då drar det igång på riktigt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, kom hem, åt lunch, vilade lite med Carl. Hade ju enorma sovproblem inatt, jag förstår inte. Först kunde jag inte somna, sen vaknade jag ett stort antal gånger av snarkningar, sen var det någon som trimmade buskarna klockan tidig morgon som gjorde att jag inte kunde somna. Herregud säger jag bara. Jag tänkte om och om igen att gud vad skönt det ska bli när Carl åker bort och inga snarkningar stör mig, men samtidigt så kommer det säkert vara för tyst när han är borta som gör att jag inte kan sova istället!  Stanna!! Han ska iväg på cup på Torsdag och blir borta till söndagkväll. Har i och för sig mycket inplanerat de dagar han är borta så det kommer nog gå fort.




Ikväll blir det jobb, får se om Karlskoga vill vara lika lugnt ikväll, det tror jag faktiskt :) Det var en mysig tjejkväll vi hade igår med Linas Kvällsbok, den filmen är så otroligt rolig att titta på. Bör ses oftare!

Nu ska jag ner till tvättstugan och boka tid, sen handla lite och laga mat tills Carl kommer hem efter träningen.

Vilken härlig dag!

Idag känns det som att jag fått jätte mycket gjort, har storhandlat, vilket verkligen behövdes, skönt att få in lite nytt. Lunchade med Carl och Lisa på Jack, tog oss en sväng om på stan innan vi åkte hem och matchladdade Carl. Han har vart till Västerås och spelat, dock med förlust, men han var bra har jag hört :)
Tog en promenad med Lisa, hämtade Lucas på dagis och sen promenerade hem för  tjejmys med Stina och Maria. Vi såg på Linas kvällsbok, en riktig höjdarfilm må jag säga! De gick nyss hem och nu sitter jag och funderar på om jag ska städa undan lite hemma så carl blir glad när han kommer hem.

Imorgon börjar skolan klockan 11.00, ska bli intressant att se hur det är. Sen imorgonkväll blir det jobb återigen.
Som sagt, soffan eller plocka?



Äta daimtårta från samma tallrik kan vara mysigt
så länge man gör det med någon som man verkligen bryr sig om.

Finbesök

Torsdag, ledig idag, det känns skönt  med tanke på det fina vädret, riktigt varmt ute idag. Sov till tio sen åkte Carl till hallen och Lisa och Lucas kom och hämtade mig. Tog oss en tur till lunedet för att titta på djuren och äta glas.. Lucas uppskattade det tror jag, det var roligt.
Åkte även förbi det "nya" teamsportia för att se hur det såg ut, stort och ja, stort :)

Ikväll blir det match igen, hoppas det blir kul att se. Johan kommer hit och spelar och det ska bli kul att dom spelar mot varandra. Så återigen, på med höstkläderna. Nu är det match!













En hel Tisdag med mig

Tisdag, en väldigt seg Tisdag, var iväg och jobbade lite, började vid halv tio och kom hem igen vid ett, kastat i mig en kycklingsallad och tittat på Gossip Girl.
Ringde försäkringsbolaget förut och jag tackar för Drulleförsäkringen, men hoppas jag slipper ringa dit någon mer gång, inte roligt när saker går sönder.
 Sitter nu och funderar på hur kvällen ska spenderas, Virre kommer ju hem från varma Mallorca idag och vore kul att träffa henne och höra om hennes vecka! Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Carl ska iväg till Kumla och titta på Speedway ikväll, jag kanske skulle passa på att göra färdigt i vardagsrummet med färg och lister. Kan vara en idé.




weekend








Då var det fredag igen, helgen står för dörren och den innebär jobb jobb jobb. Men det kan vara skönt det med :) Träffar en hel drös med folk även fast man jobbar! Den här helgen kan gå riktigt fort, det är mycket som händer och många ska säkert ut.

Igår var det som sagt match, det gick riktigt bra för dom, vann med stora siffror. Det var kul att se!

Nu är det sol ute så ska ta mig en promenad sen laga lunch och sätta mig ute på balkongen och njuta :)

blame it on the boggie

Idag är det matchdag, ska bli kul att se Carl spela hockey igen efter sommarens uppehåll, och ett extra plus är att det är hemma. Hoppas det!
Annars har jag varit på en del ärenden runt om idag, hämtat det ena och det andra som blivit kvarglömt under de senaste veckorna, tillslut tog jag mig ur och gick och hämtade det.


Var en relativt lugn kväll igår på jack, trots att det var sista Onsdagsklubben och vi trodde att Karlskogaborna var sugna på en sista onsdag fick vi nöja oss med det lilla som blev.

Jag tror det är på tiden att jag köper en ny dator, börjar bli lite jobbigt det här!




Var dag med dig är underbar

Tiden går alltför fort. Snart är sommaren slut och skolan tar vid. Även fast jag bara ska läsa en kurs denna höst så känns det skönt att komma  tillbaka i skolbänken.  Så småningom ska jag ju sitta där i mer än i en termin.
Putte i Parken var riktigt bra och kul, alltid roligt när något stort besöker Karlskoga.  Mycket folk och rörelse i stan gör den levande.

Nu ska jag snart laga lunch åt Carl som kommer hem en snabbis innan han ska spendera större delen av dagen i hallen, ska se vad jag hittar på under tiden. Ska ner och jobba en sväng på Max sen behöver garderoben gås igenom, ännu en gång!



Jag hoppas hoppas :)

RSS 2.0