Som romeo älskar julia





Torsdag



En vän kan behöva anförtro sig åt dig eller så är det tvärtom.
Berätta om dina drömmar inför framtiden.


onsdag 27 maj



Hjärtat väcks på allvar idag när människor i en grupp slår sig samman kring ett mål.
Romantiska känslor väcks till liv när en härlig person finns i närheten.








Helg!

Hur bra som helst, stter i min sköna soffa och äter spaghetti och köttbullar och tittar på min nya fina tv:) Jag gillar det!
Ska iväg om någon timme och servera på jack, jag hoppas det blir kul, har längtat efter att servera så jag tror det kan bli hur bra som helst!
Imorgon är det virre som ska firas med middag och trevligheter, kan inte bli bättre!






Kristihimmelfärd!

Vilken rolig dag/kväll det var igår, hade personalmöte/fest! Startade på boda borg med lite möte och prisutdelning osv. Lekte av oss ordentligt för att sedan åka hem och göra oss kvällsklara. Möttes upp på montana och åt masor av pizza, alla var tokhungriga och har aldrig sett ett gäng tjejer äta så mycket pizza! ;) Tog oss sedan vidare på förfest och sedan redbrick.
Redbrick hade fullt hus och vi bestämde oss istället för Kingshead där man i varje fall kunde få in en fot. Kom en hel del folk dit oxå och vi tog oss vidare på efterfest hos magnus, vi var ganska många när vi började vår tripp till magnus men på något konstigt sätt var det flera som försvann på vägen, helt spårlöst!

Idaag var det en seg morogn och, Carl låg och drog sig extra länge och jag skulle upp och jobba, när klockan var kvart över tio berättade Carl att han skulle varit iväg och spelat inlines vid tio, tydligen missat detta! Men det var andra som inte hade gjort för halv elva började det dundra och låta jätte mycket i trapphuset och vi undrade vad fan detta kunde vara. Det slutade med att tre stycke irriterade boforskillar stod utanför våran dörr och ringde och bankade tokiga på dörren! Jag tror inte jag skrattat så mycket när dom kommer in och ser carl ligga i sängen!! Deet var det roligaste på riktigt länge. Nästan så att jag vill vara med om det igen eftersom resten av dagen ser jobbig ut, tvätt och städ! :)

Ludvika, Bollnäs!

Känns skönt att sitta hemma i min egna soffa efter de senaste hetsiga dagarna. Började i Lördags med att vi först åkte in till Karlstad för att Carl hade match, tog oss sedan därifrån med vinst till Ludvika där det väntades 75års kalas med smörgåstårta och trevligt sällskap. Var ett mysigt kalas, mycket minnen och en hel del skratt! Tog oss sedan vidare för att upptäcka Ludvikas uteliv, var på förfest i en mysig våning och alla var väldigt trevliga!

När vi var påväg ut till Ludvikas stora uteställe kom jag på att min plånbok fortfarande låg kvar hemma på köksbordet, ingen hit det inte! Så det blev ingen utgång för mig och Carl. Men jag tyckte kvällen var rolig endå.
Söndagen var förväntad, var en seg dag med svcary movie fyra  innan vi fick mat och åkte hem.  Kom hem lagomt till kvällen och det var bara att packa om väskan igen för två på natten blev jag upphämtad igen för att dra oss vidare till Bollnäs där MAX open i innebandy väntade!
Lagomt trötta och stela kom vi fram vid sjusnåret och välkomnades med att vi fick ett rum att dela på tills eftermiddagen. Så det blev inte mycket sömn innan man skulle iväg och spela match. Fyra matcher fick det bli för oss, stannade i grundserien, men vi får skylla på att vi var det enda tjejlaget, och sen har v ju faktiskt inte tränat speciellt mycket. Men det var många som var imponerade av oss, vi hade en ordentlig kämparglöd och vi hade otroligt kul medans vi spelade!


På kvällen väntades det Tacobuffé och stor MAXfest. Det var en väldigt skum och galen fest måste jag säga, alla var vilda och allmänt trevliga. Var länge sen man hade så roligt åt folk! Det blev dok en tidig kväll för oss eftersom vi knappt hade någon kraft kvar i kroppen.
När jag kom hem igår möttes jag av ett nytt vardagsrum, Carl med familj hade målat om nästan hela och det gjorde mig glad.  Nu är det  bara lite kvar att göra som jag snart ska börja med. Sen blir det tvättstugan igen, det är en sån dag idag:) Sen ska jag ner och uncha tillsammans med Petra Virre och Johanna, kan inte bli mycket bättre!

PUSS


sjung om studentens lyckliga dar..

Fredag igen, det är läskigt vad fort tiden går. Jag som varit ledig större delen av veckan borde tycka att det gått segt men nej, har faktiskt haft ganska fullt upp.
 Nya golvet i köket är lagt och nu fattas bara listerna, snart är det dags att måla om i vardagsrummet oxå, ska bara få tummen ur!
ikväll blir dte att se hockeyn på bion tillsammans med Sandra, vi får hoppas på vinst, det vore kul! Sen imorgon åker vi först in till Karlstad för att se inlinematch med Carl, sen vidare till kalas i Ludvika och förhoppningsvis en riktigt trevlig kväll!
Söndagen kommer bli seg, bara att packa om väskan inför Bollnäsresan, innebandyturnering med MAX, ska bli riktigt kul. Åker tidig måndagmorgon och kommer nog hem sen tisdag!

Jag och sofie var och åt på restaurangskolan förut och det kom ifatt oss att för bara ett år sedan var det vi som bara hade de här sista dagarna kvar. Att vi snart skulle åka iväg på klassresa, som sagt skrämmande hur snabbt tiden går!  Skulle göra vad som helst för de där dagarna igen:)

Nu ska jag snart knalla iväg och träffa sandra!

   




RSS 2.0