when you belive

Kumla förlorade igår igen och det var ingen rolig match att titta på men som alla andra gånger är det skönt att komma bort för en timme eller två.

I bilen hem kom denna låt på radion http://www.youtube.com/watch?v=CxIN79n4jVo och jag kom och tänka på när man var liten, när inte det stora problemet med jobb fanns, man behövde inte göra massor för att tjäna sina pengar och man behövde framförallt inte alls mycket pengar. Att man klarade sig på 20-50 kronor i månaden är helt ofattbart. Även om man kanske bara köpte sig lördagsgodis osv så tror jag inte många klarar sig på det idag om det bara skulle gå till snask.
Jag kom även att tänka på Disneygrottan, alla fredagar man spenderade där och när den här låten kom på så visste man att det snart var slut, man fick leta upp sin dans och dansade tills någon tände taklamporna sedan var det bara att vänta tills nästa vecka då man fick stå där igen.
Ibland skulle jag bara vilja vara 10-11 år igen och slippa allt detta och stå där i disneygrottan igen och dansa runt till låtar som denna. Det är sådana här låtar det borde spelas mer av på stadshotellet istället för att superåliga remixer av ett hundratallåtar som ingen känner igen iaf. Jag borde ta tag i detta! ;)

Deppig och dyster får man vara ibland för att kunna ladda om inför julen som förövrigt kommer bli grön i år läste jag i tidningen. Jag som trodde hoppet fanns när det föll snö så fint förra veckan, men icke! Men jul kommer det bli med eller utan snö, det blir det och jag hoppas på en fin jul iår. Och ett bra nyår i Branäs borde det oxå blir, kan inte bli mycket annat med dig.
Idag ska jag ner till synsam och hämta ut mina glasögon och sedan ska jag jobba ikväll och jag är sjukt glad att det är fredag imorgon och helg, den  här helgen har jag längtat efter. För på Söndag ska jag och Carl gå på den första skyltsöndagen och som jag har längtat, ända sen sista förra året:) Julen gör en barnsligt bra igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0