Take me to the place where the white boys dance


Jag som trodde jag skulle bli bättre och bättre på det här med bloggandet hade nog helt fel, Jag blir bara sämre och sämre. Det finns så mycket att skriva om men det tar sig aldrig.

I varje fall min sista vecka som 30 timmare på Max är snart över, bara de två fjuttiga nätterna kvar som kommer gå så galant. Speciellt en dag som denna när bara allting gått fel hittils, Körlektionen imorse var ett helt kaos. Det är första gången på över tre månader som jag inte visste vad jag höll på med. Det är första gången någon har skällt på mig som idag, har aldrig gjort så mycket fel tror jag. idag skulle jag inte ha klarat det om det hade varit allvar, som tur var så var det bara en lektion. Men förhoppningsvis har det bara med nervositeten att göra och att jag aldrig kört med denna körskoleläraren förut. Jag måste skärpa mig och klara det här nu, jag kommer bli så arg så arg annars och det vill jag inte vara!

Inatt blir det som sagt jobba men innan dess ska vi hinna med och kika på en lägenhet och jag hoppas på att den är fin och att den duger för oss, vore väldigt skönt att sluta leta och att finna istället så att man kan sätta sig till ro så snart som möjligt, det vill vi.Jag längtar dit!


Kommentarer
Postat av: Linn

Tjollahopp (:



Hoppas att allt är bra med dig!

Vad har du haft för dig idag?

Hoppas du kan ägna dig någon sekund åt att svara på Dagens Fråga:

http://underbartful.blogg.se/2008/november/dagens-fraga-3.html

Anmäla dig till veckans blogg:

http://underbartful.blogg.se/2008/november/vill-du-bli-veckans-bloggare.html

Eller vinna ett par obegagnade örhängen (ringar):

http://underbartful.blogg.se/2008/october/orhangen-lottas-ut.html



Massvis med kramar.

2008-11-06 @ 13:42:08
URL: http://underbartful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0