sjung om studentens lyckliga dar..

Fredag igen, det är läskigt vad fort tiden går. Jag som varit ledig större delen av veckan borde tycka att det gått segt men nej, har faktiskt haft ganska fullt upp.
 Nya golvet i köket är lagt och nu fattas bara listerna, snart är det dags att måla om i vardagsrummet oxå, ska bara få tummen ur!
ikväll blir dte att se hockeyn på bion tillsammans med Sandra, vi får hoppas på vinst, det vore kul! Sen imorgon åker vi först in till Karlstad för att se inlinematch med Carl, sen vidare till kalas i Ludvika och förhoppningsvis en riktigt trevlig kväll!
Söndagen kommer bli seg, bara att packa om väskan inför Bollnäsresan, innebandyturnering med MAX, ska bli riktigt kul. Åker tidig måndagmorgon och kommer nog hem sen tisdag!

Jag och sofie var och åt på restaurangskolan förut och det kom ifatt oss att för bara ett år sedan var det vi som bara hade de här sista dagarna kvar. Att vi snart skulle åka iväg på klassresa, som sagt skrämmande hur snabbt tiden går!  Skulle göra vad som helst för de där dagarna igen:)

Nu ska jag snart knalla iväg och träffa sandra!

   




Kommentarer
Postat av: Petra

du skulle ju säga till när ni skulle dit! :(

2009-05-11 @ 11:01:17
URL: http://peetran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0