-you know I'm on fire when you come

Dålig uppdatering, jag vet.Haft mycket att göra, mindre tid åt datorn.
Restaurangshowen har passerat och det var kul. Gick dock inte lika bra som vi trodde. Men visst, vi hade kul. Lördagen bjöd på wickan och det var vi förtjänta av.
Helgen gick i påskens tecken. Förlovningsfest i fredags i Svartå. Petra och Christoffer som lovade varandra. Det var faktiskt helt okej, även fast det var lite suget här och där!?
 Lördagen blev jobb och senare utgång, nyktert. Nån sa att det inte kunde vara så jävla kul att gå på statt nykter om det suger när man är full!? Kanske stämmer, men finns ju inte allt för mycket att göra i Karlskoga, det har vi ju redan kommit fram till...
I söndags var det en fin dag, promenad och spel mys med Robin, Stina, Sandra och Jocke. Vem tror ni vann;)


Till veckan är det lov, igen! Känns som vi redan haft lov i 6 veckor, men det kan vara skönt:) Stockholm på torsdag är ju inte fel!



Idag blev det fika med Stina, var mys och glatt. Sen åkte vi med min syster in till Ica maxi för att inhandla en fönsterraka, fattar verkligen inte varför just fönsterraka!? Måste vara något fel. Det var iaf en trevlig tripp. Som borde göras oftare. Man blir så bra när man åker till Ica maxi, man känner sig lixom hemma där. Det tycker jag är bra.

Du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0